Komentari na vest

Novak se rasplakao: Ne osećam se staro i istrošeno, ali želim više vremena da provedem s porodicom

F

Familija

pre preko 2 godine

Bravo Novače borio su se lavovski veliki je pritisak bio ulog je bio nesvakidašnji mnogo stvari je bilo uključeno ali opet ti si dao mnogo toga zato mene boli još više znamo koliko su truda energije i odricanja uložio eto taj poraz je došao na tom stepeniku gde nijansa odlučuje ne treba žaliti za prilikom kada smo mali i kada želimo da prohodamo prvo pokušamo da hodamo pa padnemo pa ustanemo pa naučimo da stojimo i da hodamo ovaj poraz može doneti zlatni slem već u sledećem momentu normalno je patiti ali treba znati preboleti a niko se bolje ne regeneriše od Novaka ja sam uvek za to da pokušamo opet vrlo brzo vreme će zalečiti tugu i bol količina ljubavi koju u sebi posedujemo je presudna idemo dalje i samo napred
U

U penziju

pre preko 2 godine

Osvoji još jedan GS i zlato na Olimpijadi da pretekneš Nadala i Federera i smrada i idi sa porodicom uživaj
B

BlackAndWhite

pre preko 2 godine

Budala uvek nađe izgovor.
l

laki12

pre preko 2 godine

Možda ga je namerno pustio da bi ga zbunio, pa nije ovo olimpijada.
F

Fontana9

pre preko 2 godine

Vreme je
t

turnir

pre preko 2 godine

Šangaj se sigurno ne igra. Tokio gde brani bodove takodje. Indian Wels je prijavljen sumnjam da ce igrati ostaje samo Pariz i ATP finale.
T

Tuga

pre preko 2 godine

Mislim da je imao namjeru da se povuče nakon osvajanja bar zlatne medalje ili US Opena ali su ga zadnja dva teška poraza baš dotukla da ne zna šta da uradi. Bez obzira na sve velikan našeg naroda i bez premca najbolji teniser svih vremena.
P

Pusta priča..

pre preko 2 godine

Zašto bi ga dotukli?Da ga je olimpijada oštetila,sigurno ne bi igrao finale sinoć.On iz poraza uči,ne postaje žrtva već ide dalje.
B

Bzzz

pre preko 2 godine

Minus jer sigurno se ne bi povukao, lupas.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Dao sam ti minus zbog povlacenja jer mislim da si se debelo nalupetao. Za drugi deo bih ti dao plus.
g

goust

pre preko 2 godine

Hahaha, velikan našeg naroda? Molim, te, objasni mi ovo. Samo, nemoj da mi govoriš o tome kako je dobar ambasador u svetu ili tako nešto.