Komentari na vest

Novakov žreb u Melburnu: Zemljak na startu, Nadal ili Zverev u polufinalu!

G

Gostqqq

pre preko 2 godine

Kecmanovic je pokazao da se tesko nosi sa velikanima tenisa sto pokazuje bilo koji okrsaj sa top10 igracima, a posebno onaj s Novakom na SerbiaOpenu gde se pobednik znao posle prvog poena. Isti ishod ocekujem i na AO, nije moglo bolje za Djokovica u prvom kolu, bolje cak i od kvalifikanta. Tomi Pol je sve samo ne lak zadatak. Mislim da je za drugo kolo jako nezgodan igrac. Imao je par vrlo ozbiljnih turnira gde je obarao top 20 igrace tipa stokholm gde je rutinski dobijao sinera sapovalova endija mareja i frica. On je od igraca koji su svakako underrated (projektovano mesto mu je u top30) i nimalo nije lak zadatak, ali Novak proci dalje, ne lagano toliko. Lorenco Sonego u trecem kolu. Tezak protivnik. Jako glasan na terenu, narusava koncentraciju. U dvorani na betonu u Becu 2020 je jedna od najubedjivijih Djokovicevih poraza ikada i to bas od Sonega (1:6, 2:6), a Nole se nije tako proslavio protiv njega ni 2021. u Rimu kada ga je jedva dobio u vecernjem terminu, uz prekide. Novakovi urlici tokom i na kraju meca su pokazali tezinu meca. Ali Sonego nije jedan od onih koji zablistaju na Gren Slemu, pokazao je to i protiv Federera na Vimbldonu gde se ipak ocekivao nesto jaci otpor jer ga smatram solidnim igracem na travi (finale Istborna, na poen od pehara protiv De Minora 2021). Uostalom izgubio je glatko od Ottea na USO iako je bio favorit. Svakako, za trece kolo je moglo lakse. Cetvrto kolo ko god da dodje, laksi je protivnik od Sonega. Garin je u top20 zahvaljujuci sljaci, na betonu je neuracunljiv tesko i da moze do 4. Kola. Monfis uz duzno postovanje u teniski talenat i znanje koje poseduje nije nikad pobedio Djokovica za ovih 13-14 godina i stara mu je musterija. Bublik solidan igrac, igra na sve ili nista uvek, dosta se glupira na terenu i tesko moze do 4. Kola realno. A i ako dodje dotle, laganiji je od Sonega, videlo se u duelu sa Noletom u Dejvis kupu prosle godine gde Djokovic nije imao nikakvih problema i rutinski je slavio. U cetvrtfinalu, mislim da ce doci Karlos Alkaraz, ne Beretini ipak. U odmeravanju snaga u Becu, Alkaraz je dobio Beretinija i pokazao da ume da iskoristi manjkavost Mateovog bekhenda. Ako Alkaraz namesti nisanske sprave i bude igrao kao na USO ili tipa na Atp finals next generation Milan nije nemoguce ni da izbaci Djokovica. Ali pitanje je da li je zreo za velika dela. Samopouzdanja ima. Ali, treba izbaciti Beretinija, Karenja Bustu... Beretini ima cak tezak zadatak i u prvom kolu protiv Nakasime nadolazeceg talenta i tu je sve moguce. Mateo je ipak nedorastao da skine skalp top5 igracima na Slemu i za Djokovica bi on bio najbolja opcija za cetvrtfinale. Nesumnjivo. Sve u svemu zanimljivo i ne toliko lako za djokovica zbog svih okolnosti koje ima. Puno je laksi zreb za Medvedeva do polufinala.
m

maloKoncentracije

pre preko 2 godine

Ajmo Miomire, Srbija je uz tebe.
I

Idemo

pre preko 2 godine

Nole Srbine! 21a čeka na tebe!
g

gunners

pre preko 2 godine

Nazalost svi nasi ispadaju u prvom kolu osim Noleta. Obzirom da ce Nadal bas tesko dogurati do polufinala, voleo bih barem Karenjo Bustu u cetvrtfinalu. Da se jednom lajavom spancu servira osveta za pljuvanje koje je sproveo prethodnih dana. A najsladje bi bilo Karenjo u cetvrtfinalu, Nadal u polufinalu i Cicipas u finalu. Pa to bi bilo uzivanje gledati.
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Moze li neko da mi objasni odakle ovoliko botova protiv Noleta, ko finansira minuse? Objavite ovo
M

Mile led

pre preko 2 godine

Zna se ko finansira, tu ti ne treba pamet da bi razumeo
G

Gost101

pre preko 2 godine

A kakav zrijeb ima Kecmanovic? Pa, valjda je I on necije dijete i pritom srpski teniser.
a

argh

pre preko 2 godine

Odavno ne živimo u komunizmu, gde smo kao svi isti. Niko ne brani ostalima da postignu ovakve uspehe, pa da se piše o njima. I ja sam nečije dete, pa ne očekujem da pišu o meni. Normalno je da se u prvi plan ističu uspešni, a to je najizraženije u Americi, pa su zato i najuspešnija nacija u biznisu i sportu.
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Dao sam ti plus jer si potpuno u pravu.ali zreb ima najgori moguci 😂
O

Opa Miki

pre preko 2 godine

Da iole razmišljaš pre nego što kreneš sa kuckanjem gluposti skapirao bi da ima isti žreb kao Novak...
a

acabre81

pre preko 2 godine

Koliko minusa u pozitivnim komentarima o Djokovicu,pa to je cudo pitam se da li je ovo srpski sajt?!
H

Hulio

pre preko 2 godine

Samo da Djokovic igra, ovi će mu zvizdati ali zaboravili su da je Novak srbin a mi srbi imamo taj inat i kada su svi protiv nas mi tek onda igramo dobro.. Zato treba da ih zgazi sve
J

Junker

pre preko 2 godine

Al ovo przenje nasih kao da igra samo tako jer je Srbin. Pa 90% nas bi se usralo da mu zvizdi i 100 ljudi, a kamoli onoliki stadion. Djokovic je prica za sebe.
b

boyka

pre preko 2 godine

Idealno sto je Kecmanovic u prvom kolu, nadam se da nece puno forsirati Novaka, zna situaciju i sve bilo bi idealno da bude jaci sparing partner , mozda mu Nole cak i pusti set, da malo osjeti atmosferu i teren i da se uvede u meceve u 3 seta. U drugom kolu vjerovatno T.POL americka skola tenisa ..snazan servis i dobra 1-2 kombinacija, udara ravno i direktno mogao bi biti problem u prvom setu, nzn koliko je Novak spreman, sve ostalo je na strani Novaka. Ugl Srecno brate dokazi im jos jednom da si najveci u istoriji ovog sporta. ZGAZI IH SVE
G

Gost624

pre preko 2 godine

E ovako se dragi moji kreira slika o navodnom misljenju javnog mnjenja kad god dodje do nekih pitanja o Novaku, Srbiji itd., juce ostavim komentar u 7 ujutru i dobijem za 3 minuta gotovo 60 imaginarnih minusa, sto se ne moze dogoditi ni da se ostavi komentar u udarnom terminu, zato u inat svima, Nole zgazi ih sve!
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Srecno Nole. Sta god da se desi zna se da si najveci.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Ajmooooo. Znaci svim srcem navijam da se doticni iz spanije progura nekako do polufinala, mada iskreno sumnjam. I onda da gledamo masakr u polufinalu, jedno brzopotezno ciscenje i kartu za penziju u jednom smeru.
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Jel brate moguce,sa u ovom trenutku kad ti odgovaram,ti imas 1223 minusa? Alo narode,da li ste vi normalni,da na podrsku za Novaka,covek ima ovoliko minusa???
K

Karpe

pre preko 2 godine

ajmo Novaceeeee,zgazi ih sve 🏆 svaki iole normalan Srbin je uz tebe 💪💪💪
I

Iggx

pre preko 2 godine

Biće ovde još haosa. Neko od drugih igrača će se pobuniti, publika će mu zviždati. Sve u svemu, prezanimljivo će biti.
M

Maximilijan

pre preko 2 godine

Gazi Noki . Gazi .
N

NN3

pre preko 2 godine

A Đere protiv Šapovalova, Krajinović protiv Švarcmana, Lajović protiv Fucoviča... niko prvo kolo neće proći opet
Д

Друг Бобан

pre preko 2 godine

Лајовић добија Фуфовића
O

Orao

pre preko 2 godine

Valjda je to to vise! Pustite coveka da igra. Vise mi je politike preko glave! Idemo Nole sretnooo!!!