Komentari na vest

Novakova Igra prestola - večiti grend slem četvrtfinalista nije čovek koji skida krunu

L

Logitech

pre 10 meseci

Ma jok i nije, samo ga pobedio prosle godine u Beogradu.
i

ima

pre 10 meseci

Li neko savet sta odigrati na Novaka? Tri seta, tajbrejk na meču?
@

@odgovor

pre 10 meseci

Gemovi +
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 10 meseci

Iskreno igrao bih ili + gemova ili h1 8.5 gemova da ga Nole ne odvali. Mada mozes 2 i +. Evo pa prepisi> Swiatek h2(5.5) Pegula 1 Siner + gemovi Rublev h1 (7.5) Alkaraz 4-5 setova Sportski pozdrav,
W

Walldorf

pre 10 meseci

Imam ja predlog, odigraj da ce predati mec ako Rubljev povede 2:0 u setovima. Bice to svojevrsni deza vi AO 2008. godine kad je predao Rodiku.

Bojank91

pre 10 meseci

Prvi set Rubljov
r

realan123

pre 10 meseci

Manje gemova..nece ovo ici na vise od 6:4 6:3 6:4 ili slicno
G

Gaizka

pre 10 meseci

Neće Nole dozvoliti da ga (uz svo poštovanje) igrači poput Hurkača, Rubljova ili Sinera zaustave do finala Wimbledona. Da je u pitanju neki masters ok, ali Wimbledon je druga priča. U finalu samo na crtu mogu da mu izađu Medvedev ili Alkaraz, takodje bi bili veliki autsajderi na travi protiv Novaka ali bi makar bilo malo neizvjesno. Dok Eubanks i Rune nemaju baš nikakvu šansu.
¥

¥@¥€

pre 10 meseci

Alkaraz ispada od Runeta, ziv bio pa video!
J

Junker

pre 10 meseci

Pa nije Rune sa Obrovca pa da pises “Runeta” nego “Runea”. Drugo, Alkaras njega cisti. Trece, Novaku ce i danas biti tesko zato sto ce igrati na otvorenom, kao juce sto mu je bio problem jer nisu dvoranski uslovi vec sunce i vetar (koji je Novaku veliki neprijatelj).
P

Pluskvamperfekat

pre 10 meseci

@Junker Ako akuzativ od imenice Rune glasi Runea, zasto onda to nije slucaj kod imenice Gane ili Bane, nego se kaze i pise Baneta? I kao drugo, kakve veze ima da li su dvoranski uslovi, ili se igra pod vedrim nebom? Videli smo na AO pre 15 godina, da Novaku ne odgovara ni kad se igra na otvorenom haahhaa. Kako bude jednom teniseru, apsolutno isti uslovi ce biti i drugom. Muka me uhvati kad komentatori kazu "Novaku ce sa ove strane sa koje servira sunce predstavljati problem".