Komentari na vest

Novi debakl Medvedeva na pariskoj šljaci, zgromio ga Čilić

Г

Гост

pre gotovo 2 godine

Марин Чилић је велики спортиста и шампион. Добар човек као Марин заслужује апсолутно ову велику победу. Ово је само доказ да је тенис игра стрпљења и менталитета личности где ситнице одлучују. Партија шаха у преводу.
F

FM

pre gotovo 2 godine

Nadao sam se boljoj partiji Kecmanovica, vrlo lako je mogao daleko da dogura. Steta, kada ti se ovako zreb otvori... Finale Cilic Djokovic!
N

Novak GOAT

pre gotovo 2 godine

Cilic je preiskusan igrac, covek je bivsi grand slam sampion, dugo je na turu i zna da igra ovakve meceve bez obzira na formu u kojoj se nalazio pre ovog turnira, nije cudna njegova pobeda nad cudnim Danilom na sljaci, ali malo cudi tolika dominantnost, ovo je bio jedan od boljih meceva u njegovoj karijeri, a znamo da je uzeo i Us open a tad mozda nije imao bas ovakav performans, forhend, bekend, servis, kretanje, sve je bilo na vrhunskom nivou tako da ako ga ne uhvati ona zuta minuta, moze vrlo lako i drugi Rus da bude pociscen, ali sa Cilom se nikad ne zna.
O

Ooet

pre gotovo 2 godine

I gde je sad onaj NN3 ili kako god što nam je pisao kako je Medvedev Terminator na šljaci? Raspad sistema samo kad se sa druge strane pojavio iole motivisan igrač.
T

Teeeeenis

pre gotovo 2 godine

Ovo je jasan pokazatelj sta nam sledi kada ona 3 velikana odluce da je kraj...licice muski tenis na zenski...gde ce se smenjivati broj 1 kao na traci,gde ce favoriti ispadati u prvim kolima...medvedev,zverev i ostali iz te nove generacije prosto nisu ovoj trojici ni do koljena,ali bukvalno...ok,bljesnu sa vremena na vreme,ali nista vise od toga...oni u najboljim godinama ne mogu sa uzmu grand slam pored ova 3 koji su na zalasku karijere...zamislite kako bi tek prolazili da su igrali sa Nadalom,Noletom,Rodzerom kada su ova 3 bila u najboljim godinama...pa set ne bi mogli da im uzmu...ne znam ko ce ove nove generacije uopste hteti da gleda kada se velika trojka povuce,posle onih klasika Dokovic-Nadal,treba da gledam rubljev-zverev? Tuga...tek cemo biti svesni kakve 3 igracine smo gledali kada zavrse karijere...na zalost Federer je jako blizu toga...Zato sjutra od 20:45 izgasite telefone,zavalite se u fotelje i uzivajte u jos jednom klasiku jer je pitanje koliko ce ih jos biti...i da,navijam sa bude 5 setova,navijam i za Noleta,ali mi nece biti toliko zao ni da pobedi Nadal,jer to je sport...a oni su najveci ikada!
Z

Zdravko Stanišić

pre gotovo 2 godine

Ti si strašno korektan. 😄😄🥵
p

prestace tenis da postoji

pre gotovo 2 godine

ukinuce ga
A

Ajde

pre gotovo 2 godine

Djokovicu sine posalji Nadala kuci pa osvajaj ovo
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Lagano ga pobeđuje sutra, ja tipujem čak i 3:0 al ajde, 3:1 iz poštovanja prema Rafi i to što Đoković malo sporije startuje. Njemu će protiv Alkaraza biti najteže, ako njega dobije 21. GS je 99% njegov.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Iz dana u dan pokazatelj kakve su kante tzv nju dzenerejsn. Da Big3 nisu doveli tenis na ovaj nivo popularnosti, ovi momci uopste ne bi imali toliku pozornost publike. Sad se tek vidi koliko je Marej bio iznad svih ostalih, pa onda Vavrinka, Del Potro, Tim. Da su se Medvedev, Zverev, Cicipas i jos njih par pojavili u to vreme, tesko bi iko od njih usao u top10, a kamoli da postanu br1.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Zato atp hajpuje i daje veliku paznju svakom klincu koji iole zna nesto. Onog momenta kad se novak, kao najmladji clan velike3, povuce, tenis gubi 70% popularnosti. Svesni su toga i zato pokusavaju da proglase novog novaka, rafu itd a i sami znaju da su ovi klinci svetlosnim godinama od njih. Pre 10ak godina nivo igraca cicipas, zverev i ostali bi bilioko 50.mesta
Z

Zvornik

pre gotovo 2 godine

Ovaj nivo popularnosti je ništa prema onom iz 80-tih. Borg, Mekinro, Komora, Lendl
p

plavac

pre gotovo 2 godine

del potro i to posle nekoliko operacija leđa je spejsšatl za sve ove,da ne pričam onaj iz nju jorka...vavrinka posle razvoda bi metlao ove nebitno koliko je bančio noć pre,a soderling bi im bio broj 1 nikad ga ne bi uhvatili.ovo je nivo nekog berdiha sa početka,pitanje dal bi i kad bi igali završni masters
T

T27sbw

pre gotovo 2 godine

@ izdaja u tem denveru Lepo si reako. Pre 10 godina zverev i cicipas bi bili tu oko 50 mesta. Nekada je bila jaca konkurencija. Gomila amerikanaca koja nema pojma da igra tenis a jedino sto zna je da serviraju i to rade odlicno. Ako ti se mec svede da ga izgubis ili dobijes zato sto si dobro servirao onda to nije tenis.
C

Chelsea123

pre gotovo 2 godine

Cilkan moze lagano do finala ,ako zadrzi ovaj nivo igre.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

ja volim marina k'o brata ali nemojmo se šaliti,on umag ne može da uzme