Komentari na vest

Novi Nadal ili novi Đoković? Špansko tinejdž čudo rasturilo Cicipasa sa 60 vinera!

p

pazzo0713

pre preko 2 godine

aman polako,ste ludi,nema osvojen ozbiljan turnir vi pisete kako ce biti najbolji svih vremena. Taman i ovaj GS da uzme rano je za takve prognoze ihh koliko je samo talenata bilo i i igraca koji su znali iznenaditi favorite na GS pa ih nema nigde
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Samo da nole osvoji ovaj i jos bar 5 gs a onda mali nek bude broj 1.i naravno da niko ne prestigne noleta po broju gs i ostalih rekorda
L

Laki Pfc

pre preko 2 godine

Cicipas je mentalno nespreman za ozbiljan tenis.
D

Dusan123321

pre preko 2 godine

Mali je najveci talenat koji se pojavio u poslednjih ne znam ni ja koliko godina al znate sta ga razlikuje, decko ima GLAVU
W

WanBi

pre preko 2 godine

Svaka čast malom! Odavno nisam gledao ovako odličnog mladog momka. Odigrao je neverovatan meč i ako bude nastavio da napreduje, ima veliku šansu da postane broj 1. A da se ne lažemo, dragom mi je što je izbacio pokvarenog i ljigavog Cipiripija. Otkad je Cipiripi rekao da Đoković neće osvojiti ništa više jer će ga zaustaviti, karijera mu se gasi. I treba, umesto da ćuti i radi, on priča kako će nekog da zaustavi.
G

Gosty

pre preko 2 godine

Mali sem ravnih udaraca koji su veca sansa za gresku nego viner, nista posebno. Servis ne postji, ni sam ne zna kako je dobio. Ovaj finala GS videti nece.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Dijagonale, bekhend i forhend, servis, duge lopte uz osnovnu liniju, pa voleji koje je odigrao naročito u prvom setu - šta si ti gledao i koga, života ti ?! Pri tome ima samo 18 godina, pa Đokovića nigde nije bilo u tim godinama a ni Nadala...Mali ima fizičku snagu, ima strašan potencijal u svi koji su ikada uzeli reket u ruke znaju da su sinoć videli budućeg teniskog superstara. A svako ina pravo da iznese svoje mišljenje i da ispadne budala.
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Mali je stvarno jako talentovan teniser. Ako ga zaobiđu povrede i bude uporan, vredno trenira i fokusira se na tenis, odoli slavi koja će ga pratiti, biće vrhunski teniser, možda i broj 1.
N

Nirvana111

pre preko 2 godine

Ja igram tenis amaterski ali kakvu decu od po 9-10 godina vidim na teniskim terenima.. oduzimaju dah. Retki od njih doguraju do profesionalaca(zivot ih odvede u neke druge vode) ali ti retki ce biti mnogo ubitacniji od ove trojke koja vlada poslednjih 15-16 godina. Zivi bili pa videli. A ovaj mali je sigurno dobar ali mislim da je razlog poraza cicipasa jer nije konstantan. Dere kad dobija al zato usere jer potcenjuje neke protivnike

Barjaktar8

pre preko 2 godine

Mali ispada sledeće kolo.
W

WanBi

pre preko 2 godine

Pa? Momak ima 18 godina, izbacio je Cicipasa koji je bio treći nosilac. On je već sada senzacija, niko od njega ne očekuje da osvoji US Open ili stigne do finala.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

E bas mi je drago sto pratioci ovog sporta za bogate pripadnike gey populacije imaju za koga da navijaju kad Djoker Nole ode u penziju u Knezevini Monako.
K

Klosari

pre preko 2 godine

Klosaru
@

@ssss

pre preko 2 godine

Ako Bog da da Nole uzme US open i sledeće godine Australiju što je realno pa da ode na dva GS Nadalu i Federeru, jer dolaze mladi lavovi i biće vraški teško uzimati još GS.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

E samo to Bog da da i posle moze da dodje antihrist na zemlju!
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Jel cicipas išao u toalet kad ga je nole razneo na početku na olimpijskim igrama? Mislim stvarno 3 meča za redom ti ne ide dobro, vratiš se nazad razneses protivnika.
D

Darko55

pre preko 2 godine

Ne mesaj alkohol jer ti skodi
M

MozzartNovinarima

pre preko 2 godine

Ne znam da li koristite VPN ili nesto slicno ali proverite pre objavljivanja tvitova zato sto funkcionise glupo i iritantno i na vecinu tvitova stoji zabrana da nije dostupan u nasoj zemlji/lokaciji. Pa onda kad vidim nesto dobro trazim po netu isti klip pola sata, a VPN prebacivanje cesto zna da ne radi ne znam zasto :D
n

nemanja1512

pre preko 2 godine

cicipasova karijera je ugasena posle rolan garosa.
D

Ddddd

pre preko 2 godine

Legenda kaze da je Ciciban jos uvek u svlacionici. Tako mu i treba, sve se vrati kad-tad.
N

Nole No1

pre preko 2 godine

Gledao sam mec i impresioniran sam! Ako ostane na sličnom nivou ima potencijal da bude za koju godinu budući broj 1. Po stilu nije slican ni Djokovicu ni Nadalu. Ne pamtim kad sam gledao potentnijeg napadača!Bukvalno je prožderao Cicipasa
r

rsczz

pre preko 2 godine

Drago mi je sto je izbacio ovog ljigavca pokvarenog uljepsao mi je dan, kako igra momak nevjerovatno, bukvalno gromove salje u protivnicko polje, buduci no.1 ... Dobio je Cicko besplatnu voznju drop sotovima vcrs :)))
k

kresi maksim

pre preko 2 godine

svaka cast, znalo se vec godinu dana da je pred malim blistava karijera, imao je 4-5 osvojenih celendzera zaredom, u jednom trenutku prosle godine, sve po 2:0, ali nisam ocekivao, s obzirom da su bili na sljaci da ce znati ovako dobro tvrdu podlogu odigrati. #1 kroz 5-6 godina!
T

Trpadzija

pre preko 2 godine

Prijatelji bojim se da vec gledamo smenu generacija,ovom nece trebati 5 godina, nadam se da Nole ovo uzima..
S

Stefke94

pre preko 2 godine

Sad moze da ide u toalet koliko hoce hahahaha...Giros mrzni ... bravo maliiiiiiii !!!
M

Mrkow33

pre preko 2 godine

Jel bese ono Cipiripi rusi Djokovica