Komentari na vest

Đoković: Hvala Endiju, ne uzimam ničiju dušu, ali noge - sigurno

N

Nex

pre preko 2 godine

Nisam ekspert za tenis ali mi Novak deluje iscedjeno na ovom US Openu bas kao i na Olimpijadi. Fizicki ne izgleda dobro...Imam utisak kao da ce da ispusti dusu nakon svake duze razmene. Bice podvig ako uzme titulu u ovakvom stanju.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Dečko je bio napaljen do neizmoglosti ali se videlo da čim Nole malo zapreti noge mu se tresu. Njegovoj igri je doprinelo i Noletovo srljanje u razmeni i loš servis. Do sredine drugog seta je igrao nestvarno i vraćao nemoguće i potrošio se kada smo svi videli da pada i da gubi meč. Tako je to kad si mlad i ponese te i publika i malo ti pomogne protivnik ali ja sam pored svega bio ubeđen da on to nemoze držati i dobiti tri seta zaredom, a sa kraljem igrati pet setova i nadati se necemu može njih par samo.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Rodik je uvek bio duhovit, a Nole to ranije nije umeo da skapira. Ponasao se uvredjeno na neke njegove duhovite komentare, i time dodatno navukao gnev, pa nije ni cudo sto ga nigde ne vole. Sto je najjace, Rodik stvarno nije imao nameru da ga uvredi, vec je samo bio jako duhovit kao i uvek. Bilo kako bilo, to je iza nas, Djokovic je danas najbolji svih vremena, i evoluirao je i kao igrač, i kao čovek.
V

Vart

pre preko 2 godine

Svaka čast za Rodika, potpuno je u pravu. Rodik je po meni jedan od najduhovitijih i najrealnijih tenisera svih vremena. I posle utakmice i na konferencijama uvek pozitivan i spreman za šalu. Spreman da se našali na svoj račun. Jednom prilikom na nekom skupu svih onih koji bili prvi na Atp listi on je rekao evo ja ću da krenem prvi pošto sam ja od ovih prvaka najgori pa da budem od neke koristi i probijem led. I mislim da je tu malo preterao jer bilo je daleko lošijih tenisera koji su bili prvi. Recimo Rios nikada nije osvojio ni jedan grend slem dok je Rodik bio prvak US opena i igrao još 3,4 finala.
N

Noleeeee1

pre preko 2 godine

Na zalost uopste mi Novak ne izgleda sveze...iskreno se nadam da je tempirao formu za zavrsnicu i da ce uspeti da osvoji kalendarski slem. Ali ako se uporedi igra recimo sa vimbldona ili roland garosa...dosta je ovo slabije sada. Svaka mu cast za pokusaj da uzme medalju za Srbiju na Olimpijadi,pokazao je jos jednom koliki je patriota...ali me strah da ga ta olimpijada ne kosta i ovog US opena...mislim da je za njega bilo bolje da je preskocio tokio i da je napunio baterije za US open,igrati po onom paklu na OI bilo bi tesko i da ima 20 godina...treba biti realan,on vise nije mlad,ima 34 godine i koliko god on odrzavao telo,koliko god ulagao u sebe,u tim godinama jednostavno telu treba vise vremena za oporavak...iskreno se nadam da gresim i da ce uzeti i ovaj GS. Ali sta god da uradi,on je najveci svih vremena!
G

Gost7383

pre preko 2 godine

Imao je mesec dana za oporavak, vise nego dovoljno. Njemu trenutno fale mecevi, ali doci ce sve to na svoje.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Koga da predstavim??? Idi kaži došao Aranđel!!! Ranđel??? Kakav Ranđel nesrećo, jesi li ti čuo za Aranđela Dušovodnika 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 LEGENDARNI BATA
G

Gostovanje i gajba

pre preko 2 godine

Nole gospodin čovek. Zna da gubi, zna da pobedjuje. Samo čojstvo Srbina spasava. NEMA PREDAJE, NE DAMO SVETINJE!!!
Z

Zoran011

pre preko 2 godine

Lepo si krenuo.A svetinje ne kontam...Ili si mislio na Noleta?
p

plavac

pre preko 2 godine

jor ez iz majn