Komentari na vest

Otvoren put za Novaka Đokovića: Nadal propušta Vimbldon i Olimpijske igre

b

bane75

pre gotovo 3 godine

Jokic je Amerikanac mislim srpskog porekla

rty

pre gotovo 3 godine

Cudo je da i ovoliko traje. Kada su pricali da ima kolena kao covek od 30 godina, sa 22.
v

vidim neko spominje

pre gotovo 3 godine

Medvedeva kao pretnju Noletu,pa taj lik je kao motka neuhranjena,isprašen u Haleu i on da preti,smejurija :D
n

nine85

pre gotovo 3 godine

rece mi neki simic jokicu mogu samo cestitati, e deco moja, vi ne znate sta je covek uradio za ovu drzavu, to se nece ponoviti mozda simicu dok si ziv, ne mora da igra za reprezentaciju da bi dokazao da je profesionalac, jel ces ti brale ici u vojsku iako nije obavezna, naravno da neces, jel si kao neki patriota, volis kao srbiju, nole i jokic, sad i vasu da ne zaboravim, kraljevi
l

lessa

pre gotovo 3 godine

logično. nema šta vise da trazim. Predaja krune.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Koju to krunu nosi Nadal pa je sad kao predaje? Novak je odavno ispred njega, osim sto Nadal ima jedan gren slem vise…
1

196922

pre gotovo 3 godine

Puno se nadamo ali polako jer NETKO GORE VIDI SVE
n

nine85

pre gotovo 3 godine

svi biraju ljudi to ne shvataju, jokic ne igra za reprezentaciju, decko se ubio u nba, hvala mu sto postoji, do neba, i nadal zna da nema snage da parira nasem noletu, oce da ugrabi jos jedan grend slem, samo da bi imao jedan vishe, al dzabe, nole je lud kolko ni sam nije svestan, tako da josh jedna istorija se pishe, fala bogu dozivljavam tu istoriju pored svih drugih problema
S

Simić

pre gotovo 3 godine

A za šta hvala Jokiću? Što je MVP NBA lige? Na tom velikom poduhvatu mu mogu samo čestitati, a hvala bih mu rekao kada bi reprezentaciji doneo uspeh na OI.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

@Simic… i sta ti imas od toga sto bi on recimo uzeo medalju na OI sa reprezentacijom? Ok, super, raduje se Srbija, ali licnu korist nema niko od nas…Srbija je kosarkaska nacija i sa Jokicem i bez njega, ako hoce da igra top, ako nece… imamo hvala Bogu jos dobrih igraca na toj poziciji
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Nadal na tvrdoj podlozi nije Novakov najveci protivnik, vec oni iz drugog plana poput Del Potra i Vavrinke, koji iskoce u trenutku, poput munje. Ipak, pred Novakom je mozda i najsladji deo karijere kada na kraju godine moze da povede i po broju slemova i samim tim uzme zlatni slem, uzme OI i zakuca broj sedmica na No1. Sada je uz njega dobri stari strucni stab, nema onog vracha Pepea. Srecno Nole!
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Pa nije bas kao da trenutno nije zakucan sa brojem nedelja na broju jedan… ko zna ko ce, kad ce i da li ce ga iko stici
L

Lafarge

pre gotovo 3 godine

Njega raduju samo turniri na pesku... ove druge ne je*e jedan posto...
M

Monteroo

pre gotovo 3 godine

Rekao sam pre RG ako dobije i ovo tezak udarac i prevremena penzija za Rafu ,Mareja se niko vise i ne seca,Rozeu - sat za ispracaj,i pocetak bar trogodisnje dominacije jer svi ostali hajp teniseri kad se svi skupe nisu ni blizu tog nivoa.
S

Srdjan88

pre gotovo 3 godine

Sta bre nisu ni blizu? Medvedev i Cicipas su na betonu izuzetno opasni i uopste nece biti Djokovicu lako. Cicipas ima samo 22 godine i po meni on ce da bude najveca pretnja Novaku do kraja karijere. Buduci broj 1. Takodje Medvedev ce uz Zvereva da bude u samom vrhu sledecih 5-6 godina sigurno. Ali da je Djokovic najbolji naravno da jeste, ali ova trojica a pogotovo Grk su veoma konkurentni.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Srdjan88-u pravu ste generalno, ali Medvedev je dosao Djokovicu u Australiji sa serijom od 22 pobede, i bio ometlan. Uveren sam da jos minimum 2 godine ne mogu oni sa Noletom...
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Velika je presija doci Novaku na megdan. Kao i rafi i federeru. Nije lako bilo Medvedevu, kao sto nije ni Cicipasu ali za razliku od Tima i Zvereva cini mi se da Medvedev i Cicipas idu stepenik vise, pogotovo Cicipas koji ima i jaci mentalni sklop od Medvedeva. Setite se i Novak je varirao dosta dok se nije ‘izgradio’ kako treba mentalno i fiZicki. Ovako kako stoje stvari trenutno, pitanje je vremena kada ce Nole sjahati a Cicipas uzjahati tron, momak je fenomenalan..
P

Prosto neverovatno

pre gotovo 3 godine

A kako to da Nolo ne mora da preskace turnire vec igra na svim?
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Ko je Nolo?
G

Gost ali pravi

pre gotovo 3 godine

Niko nema što Srbin imade.
g

gosto

pre gotovo 3 godine

Zato što pobjeđuje. Kada je izgubio u RG prije par godina u tom trenutku mu nije bilo ni do tenisa. Istina, nakon tog potopa od Čekinata, on se kao feniks podigao i nakon epskog meča protiv Federera otvorio novu stranicu dominacije. Ali da je i tada izgubio, vjerovatno bi bila neka duža pauza kao što je sada pravi Nadal.

stefan_krstic123

pre gotovo 3 godine

Moj Deda bi Nole bio ponosan na tebe, vec sada. Uzmi Vinbolden, uzmi US Open - Za mog Dedu, za Srbiju, za Istoriju!
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Ne igra, da bi sutra kad Nole osvoji turnire i stigne i prestigne njega i njonju i Svajcarske, rekli eto lako je bilo Novaku da ih stigne kad oni nisu ni igrali. Napred Nole gazi sve pred sobom, a ove ljige ce uvek ostati ljige i ne obaziri se na to. Nole sampion svih vremena!!!
(

(ko)Lektor

pre gotovo 3 godine

Hoće da produži karijeru tako što ne igra na Vimbldonu. Jel to znači da će sad svaki turnir odbijati da bi mu duže trajala karijera? :D

commando

pre gotovo 3 godine

Nije pošteno. Novak igra duplu igru sa klonom. Jedan odigra dva seta i izgubi a onda u pauzi trećeg seta iz ćoška - vremenskog portala istrči odmorni Novak iz bidućnosti i dobije 3:0 do kraja. Axaxaxaxax, treba Novak da napravi ovaj sci-fi film.
X

Xr

pre gotovo 3 godine

Prva dva seta igrao Neša Bridzis🤣
В

Видић

pre gotovo 3 godine

Одлична вест, само да се не ложимо много, првенствено медији, сви знамо како се то увек заврши! Ајмо Ноло!!!
Y

Yika

pre gotovo 3 godine

Motaj kablove Nole ugasio igricu
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Sto se kaze, oducio ga od tenisa

stefan01011001

pre gotovo 3 godine

Neverovatno kako se sad već stvara slika u medijima kako se prosto podrazumeva da će Novak da osvoji Vimbldon, OI i US open, kao da su to turniri na nivou Čelendžera i kao da ostali nisu top0 igrači. Ne kažem, Novak jeste favorit, ali neće ići sve tako glatko kako se predstavlja.
G

Go

pre gotovo 3 godine

hvala bogu jedan normalan komentar. postalo je ovo nepodnosljivo citati.
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Kao sto sam i napisao prije 5,6 dana, sve se obistinilo, Rodzer je igrac u penziji i Vimbldon mu je zadnja sansa da nesto uradi a sanse su mu zaista male, ali to je zadnji voz. Sto se tice Rafe napisao sam da vrlo verovatno nece ni ucestvovati na Vimbldonu i OI, jer njegovo telo vise ne moze da izdrzi napore koje iziskuju brze podloge, njegov cilj i zadnji voz za jos jedan GS je Rolan Garos naredne godine i to je to, tu sta uradi uradi. Djokovicu je otvoren auto put ne da u ova doba naredne godine ima 20 GS titula, nego minimum da ima 21, 22 i zapecati svaku dalju pricu oko GOAT zvanja, sto on po svemu vec i jeste!!!
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

Ja idem da odigram da Đokovic osvaja 30 Gs pa šta bude, verovatno da nece uzeti ali za 25 dajem ruku...
M

Marco

pre gotovo 3 godine

Olimpijada ga naravno ne zanima jer ima zlato jos od 2008. i to je to, zadovoljio se sa te strane! Svim silama napada US Open, a pripreme pocinju juče!
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Tesko da ce on i tamo da igra,i ako bude igrao pokusace da se ne optereti previse,on se baca na turrnire gde je sljaka,da bi mogao sto vise ostati u igri
R

Rece strikan

pre gotovo 3 godine

Da ce Rafa od naredna dva gren slema sigurno osvojiti jedan, jasno mu je da nije favorit na vimbldonu znaci sve bacamo na us open, plus racuna na umor i emotivno praznjenje Djokovica ako osvoji vimbldon i zlato na olimpijadi, i onda Nole folirant.
G

Gagitaxicz

pre gotovo 3 godine

Realno, jedina opasnost za Noleta na Vimbldonu je Cicipas! Fedex ne može da uhvati formu za 2 nedelje, Medvedev se ne sastavlja od Melburna, Tim je zalutao negde, a Rafa? Očito se fokusira na Njujork, tamo je imao 4 pobede i ima, neku, kakvu takvu šansu... Njegovo odsustvo neće umanjiti veličinu Noletovog trijumfa!!!
g

golst

pre gotovo 3 godine

Videćeš Cipiripas ispada u osmini finala on nije neki na Wimbldonu
G

Gosta

pre gotovo 3 godine

Poslednja dva poraza Cicipasa, oba od Novaka. Trese se kao Conga onomad.
I

Inline

pre gotovo 3 godine

Deli li neko samnom mišljenje da su teniseri manje više svi na neki (epo,hgh,hgi, itd..) Pogotovo u ovome sportu gde je regeneracija najbitnija zbog putovanja,promena casovnih zona,ritma igre (svaka 2 dana), i mene je uopšte čudilo sve što su stariji su dominsntniji. Verovatno grešim ali mi je to sve sumnjivo.
A

Aleks Miami

pre gotovo 3 godine

Nisu pretnja za Noleta Nadal i Federer, problem su ovi klinci koji su u punoj snazi Zverev, Medvedev, Cicipas, Tim
p

pogotovo

pre gotovo 3 godine

klinac tim od gotovo 28 godina hahah
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

od svih pomenutih jedino cicipas moze biti pretnja, tim se zasitio tenisa, zverev i medvedem polako idu njegovim stopama, a cicipas je buduci br 1,naravno kad nole ode u penziju
g

golst

pre gotovo 3 godine

Sad kad se Marej vreti na Wimbldonu
@

@Gostt

pre gotovo 3 godine

Medvedev i Zverev idu njegovim stopama? Vidi se da ne pratiš tenis. Medvedevu je beton najbolja podloga, napredovao je na šljaci jer je dostigao četvrt finale, pre je ispadao u prvom kolu. Zverev je u dobroj formi, ni njemu ni Medvedevu trava nije najbolja podloga, ali može biti pretnja zbog dobrog servisa. Sve u svemu, ne znam odakle ti ta ideja da idu Timovim stopama.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

I ovaj se uplašio. Novače, šta im uradi..
G

Gost2706

pre gotovo 3 godine

Svi su se cerekali na Novakovu ishranu, zbijali šale a pogledajmo svi koliko je to imao povreda tokom karijere, pogledajmo svi kako on izgleda na terenu kad igra i koliko je to propustio turnira? Nadal je samo godinu stariji od Novaka... Telo ne trpi iste napore prije 30-te i nakon 30-te godine, to vam može svaki stručnjak iz te oblasti potvrditi a za to je uglavnom kriva ishrana. Ronaldo u fudbalu i Novak u tenisu, dvojica najspremnijih i najzdravijih sportista na svetu...Novak sa ovakvim načinom pripreme i životom uopšteno ima da igra tenis na vrhunskom nivou jos 3,4 god i da osvaja najveće turnire...
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Apsolutno. Bio sam kod jednog vrhunskog strucnaka pre par godina, zbog jedne povrede zadobijene na rekreativnom sportu. Ledja. Bas je bilo gadno. Tada sam imao samo 25 godina i covek mi je mrtav ladan rekao, nemoj toliko da rizikujes, tvoje telo nema istu gipkost kao sa 18 godina. Nisam ni pomislio da izmedju 18 i 25 moze biti neka razlika. Posle sam istrazivao, vec posle 24 godine, kad je svacije telo formirano do samog kraja, ono pocinje da gubi na gipkosti. I raste rizik od povreda. Naravno tada je covek na vrhuncu svojih snaga, ali rizik od povreda je veci nego sa 18. A sta tek pricati o 35 godina... Sa 18 smo svi mogli da sutnemo loptu punom iz sve snage a da se ne zagrejemo. Sa 30 to je vec povreda zadnje loze. Plastican primer.
h

handycam

pre gotovo 3 godine

Steta.. Uskraceni cemo biti za jos 2 epska meca izmedju Noleta i Rafe.. Ajd na travi i nije nesto ali na OI bi bas bio veliki hajp oko meca, jos kad bi to bio mec za zlato..
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

Nadal I Federer penzija!!! vreme je
i

imam lud da sam papir

pre gotovo 3 godine

Ja bi iskreno voleo da oboica traju koliko i Novak.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Au, koliko mu je samo gubitak Roland Garosa uticao na psihu, pitanje je hoce li ikad vise biti onaj Nadal pogotovo na drugim podlogama
K

KRALJ SLJAKE

pre gotovo 3 godine

a ostalo prosek
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Dečko igra uglavnom na fiziku ceo život ne čudi me ovo.
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Nadal nije konkurentan Đokoviću na ovim podlogama već 5 godina, tako da nema ovde nikakve senzacije. Problem je dobiti ove mlađe lavove...
G

Gostdllddl

pre gotovo 3 godine

Nadal nije pobedio Novaka na nekom grend slemu (osim RG) od 2013. godine. Sta drugo reci.
G

Gost jesam

pre gotovo 3 godine

Bolje mu je ovako,da otkaže,nego da ispadne u 2. kolu od nekog anonimusa
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Mislim da Noletu na Vibldonu Rafa nije bio najozbiljniji konkurent,savakako jedan od najozbiljnijih ali ne i najozbiljniji.U svakom slucaju ovo ce mu olaksati put ka uzimanju nove GS titule.
V

Vucko PFC

pre gotovo 3 godine

Koliko ga se plasite. Je l vas malo sramota. GAZI NOLE SVE IH GAZI MASINERIJO
R

Ross

pre gotovo 3 godine

Hajmo Nole lagano po zvanciku :)
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Логично са његове стране вјероватно напада УС опен. Прошла шљака, Нолету свеједно.
P

Poppaa

pre gotovo 3 godine

Zna da nema šanse na OI jer se igra na betonu.