Danil Medvedev ©AFP
Danil Medvedev ©AFP

Paris copy, London paste

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.20. | 22:48

Samo nedelju dana nakon finala u francuskoj prestonici Medvedev i Zverev se susreli i na obali Temze, a pobednik je isti

Taze šampion mastersa u Parizu, Danil Medvedev odlično je krenuo i u britanskoj prestonici pošto je takmičenje na završnom mastersu započeo pobedom. I to nad rivalom savladanim baš u finalu u francuskoj prestonici pre nedelju dana, Aleksandera Zvereva. Ovaj put ruski as je brže i lakše obavio posao, pa je slavio sa 2:0, po setovima 6:3 i 6:4 nad šampionom ovog takmičenja od pre dve godine. Četvrtom reketu sveta to je prva pobedu u karijeri na ovom turniru, pošto se na premijeri prošle godine nije dobro proveo zabeleživši tri poraza.

Završen je tako drugi dan mastersa u Londonu u koje su igrani mečevi iz Grupe Tokio 1970. Prethodno je Novak Đoković bez ikakvih problema savladao poslednjeg tenisera plasiranog na ovo prestižno takmičenje gde učestvuje samo osam najboljih u ATP sezoni, Argentinca Dijega Švarcmana.

Izabrane vesti

Današnjim mečevima zaokruženo je prvo kolo na turniru u metropoli na Temzi (tvrda podloga u hali, nagradni fond 5.700.000 dolara), a sutra drugu rundu otvara Grupa London 2020 gde je Rafael Nadala u nedelju savalao Andreja Rubljova, a Dominik Tim aktuelnog šampiona, Stefanosa Cicipasa. Ako mladi Rus i Grk izgube, to verovatno znači da neće uspeti da se probiju u polufinale u koje idu po dva najbolja u obe grupe.


tagovi

ATP masters London

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara