Lojd Heris (©Reuters)
Lojd Heris (©Reuters)

Poruka od Lojda Harisa: Vreme je da Đokovića, Nadala i Federera pošaljemo u istoriju

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.09.21. | 16:00

„Red je da mlađa generacija preuzme kormilo“, kaže Južnoafrikanac

Ime Lojda Harisa upalo je u oči ljubiteljima tenisa ove godine, pošto je ostvario najbolje rezultate u karijeri, došao do dva ATP finala.

A, tek će se čuti za Južnoafrikanca, ukoliko uspe velike reči da sprovede u delo, pošto poručuje da je došlo vreme za smenu generacija u svetu tenisa i da je kucnuo čas da se Đoković, Nadal i Federer pošalju u istoriju.

Izabrane vesti

Nova generacija kuca na vratima. Ako pogledate prvih 50 sada, sada ima više mladih igrača među njima nego ikad u poslednjih 20 godina. Ože Alijasim je imao sjajnu seriju na US openu, kao i Hurčak, Rud je osvojio tri titule ove godie... Te momke dugo znam, iz juniorskih dana i i lepo je videti kako napreduju. Mislim da je vreme da Veliku trojku pošaljemo u istoriju i da preuzmemo kormilo svetskog tenisa“, poručio je Haris.

Prokomentarisao je visoki Južnoafrikanac i finale US opena.

Novak je bio nezadrživ ove sezone sve do poslednjeg meča. Mislim da je naišao na izuzetno teškog protivnika tog dana. Danil je igrao jako dobar tenis tokom celog leta i on je simbol te nove generacije“, istakao je Lojd Heris.


tagovi

Lojd HerisTenisNovak ĐokovićRodžer FedererRafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara