Komentari na vest

Poruka od Lojda Harisa: Vreme je da Đokovića, Nadala i Federera pošaljemo u istoriju

1

101

pre preko 2 godine

Samo godine (starost) ili povrede mogu smeniti veliku trojku sa trona. I godine su tu, za Federera. Nadal je malo star, malo povredjen. Nole je uzeo 3 od 4 GS, a u cetvrtom je bio finalista, sto pokazuje da je ubedljivo njabolji igrac sveta.Nije podneo pritisak na US.
B

Bel

pre preko 2 godine

Za Djokovica pa i Nadala ste jos zeleni i u tim godinama koliko ih imaju jednostavno je moraju mnogo kockice da vam se poklope pa da ih pobedite,prva da imaju los dan,druga da igrate 100posto neki i preko svoje granice od mladjih tenisera da bi ste ih pobedili ako Djokovic i Nadal odigraju svoj vrhunski tenis mozda uznete 1set i to ono ako se smiluju.
b

boyka

pre preko 2 godine

povremeno imam osjecaj da se mediji utrkuju da nekom anonimusu daju odredjenu cifru i prostor u medijima samo da lupi nesto glupo.. :)
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

boyka-Neko ko je 31 na svetu ne može biti anonimus.Ko prati iole malo tenis onda zna za ovog momka.Ima dobru sezonu iza sebe,napreduje malo po malo,uskoro možda bude medju 20 najboljih.Čik nek se neko usudi da prokomentariše Nadala,Federera i Djokovića odmah kreće sve negativno,pogledaj komentare,a generalno čovek nije rekao ništa loše....
W

Wat

pre preko 2 godine

Meni je najjace sto ovakve komentare redovno daju igraci u cijim su godinama, u tom trenutku, ova trojica imala po 5-6 slemova minimum
B

Bnm

pre preko 2 godine

Sta je po zanimanju cupa sa slike?
1

101

pre preko 2 godine

Bloger , a igra i tenis:)
U

Uzbunjivac

pre preko 2 godine

Dvojica od trojice prakticno vec zavrsila karijeru. Ovaj majstor bi da ih salje u istoriju kad su vec sami otisli. Ostaje mu eventualno Djokovic, da proba njega da posalje. Inace, za 6 godina profi karijere uspeo da se popne do 31. mesta ATP liste. Za to vreme se sa pomenutom trojicom sastao sveukupno dvaput i ima 50-50 procente uspesnosti. Ali bi da salje u istoriju. Kad macaka nema itd.
O

O Boze svasta

pre preko 2 godine

Hahahahahhah cuj ovu budalu sto se izlozio. Najveci uspeh karijere 240 mesto na listi
T

TennisLover

pre preko 2 godine

Netko Ce ih poslati u istoriju,ali to sigurno nećeš biti ti!
1

101

pre preko 2 godine

Godine ih salju u penziju, taj kvalitet nemaju nove generacije,isto kao sto nisu imale ni starije. To je najbolja trojka u istoriji tenisa. Imaju zajedno 60 GS i mislim preko 100 mastersa. Zadnjih 15 godina niko nista nije mogao pobediti od njih.
Č

Čupo moting

pre preko 2 godine

Hurkač ako bude imao upola karijere kao Izner treba da se šuta u d..., oze alijasim bio i ostaće večiti talenat, a ti cupo i taj ruud da budete srećni što ste u top50 i uživajte dok traje.. Sta napriča batić..
O

Ovisto

pre preko 2 godine

Ako bude slabija konkurencija onda svako od tih na dolazecih moze obarati rekorde, koje u ovom trenutku drze ova trojica. Nikad se ne zna, od povreda dosta zavisi. Da je Djokovic mladji mogao je osvojiti 25 i vise. Da Nadal nije imao toliko povreda i odsustva vjerovatno bi ih imao najvise ikada. Pogledajmo samo karijere Mareja i Del Potra koji su imali vrhunski kvalitet i zbog povreda im je karijera, vjerovatno blistava, zavrsena na profi nivou. A sada ce ov dvojica iz velike trojke sve vise gubiti jer su teniseri stariji u godinama, neminovnost,gubice na snagu. Ako uzmu jos neki i to je sve. Krenuce pad kao kod Federera i igrace iz ljubavi prema sportu. Drze istoriju dok se ne ispise nova, jer, nista ne stoji nece ni podvizi! Pozdrav!
R

Rebus021

pre preko 2 godine

Ko so ti čupo I što zboriš.. Koga ces ti u istoriju da posaljes da mi je znati..
B

BRAVO

pre preko 2 godine

majstore Virtua Tennisa
o

otac

pre preko 2 godine

Sve je ovo u redu ali mi i dalje nemamo odgovor zašto sudija nije svirao korner zvezdi protiv milana?
Z

Zarkovac

pre preko 2 godine

Tako je zasto se ta tema ne obradjuje? Podrzite decka i privatno je super lik.
г

гост

pre preko 2 godine

Који је по реду он млади тенисер који је ово изјавио, па после морао да једе . . .
G

Gost442

pre preko 2 godine

Hahahahahahahahaha
H

Hahhahahha

pre preko 2 godine

Tebe buraz familija ne gleda, nemas ti koga u penziju poslati
Y

Yuko

pre preko 2 godine

WHO?

DIEGO_MILITO

pre preko 2 godine

2 puta WHOOo
M

Mozda

pre preko 2 godine

"Mozda" neko od vas i uradi ovo sto su uradila njih trojica. Kada kazemo najbolja trojka u tenisu ikad, mislimo na Djokovica, Nadala i Federera i to ce tako ostati. Vi mozda osvojite koji grand slam, ali nikada necete oboriti rekorde koje su oborili ova trojica, i naravno necete osvojiti ovoliki broj titula.