Komentari na vest

Senzacija u Melburnu, Crnogorka eliminisala šampionku US Opena!

G

Gosthjiip

pre preko 2 godine

pa vi bi hteli da gledate opet Sarapovu kako stenje do finala...uvek isti,ili Serena,kada obe stenju jedna protiv druge.Proslo je to vreme.I Ana je osvojila 1 slem ne 10, jel ona zbog toga manje vredna..?
B

Bakayoko

pre preko 2 godine

Toj istoj Raducanu su ES "stručnjaci" projektovali polu-finale sa Sabalenkom, pa posle šta bude. Anglo-saksonci sve sami talenti i favoriti.
G

Gost13

pre preko 2 godine

To vam je ženski tenis danas. Sećate se one Letonke što jr uzela RG da niko nije mogao da joj priđe, Ostapenko čini mi se. Sad je nema nigde (mislim na značajniju ulogu). Komedija, nema konstantnosti uopšte, prvih 5 se menja posle svakog većeg turnira.
@

@Gost

pre preko 2 godine

Slazem se da nema konstantnosti, ali ne budi smesan, ne menja se prvih 5 posle svakog turnira. Vec godinu dana je Barti prva, a na ostalim mestima su Sabalenka, Murguza, Osaka je jedino spala jer nije igrala vecinu turnira prosle godine i Krejcikova se probila nakon Rolan Garosa.
M

Mikki

pre preko 2 godine

To zapravo deluje daleko zabavnije od muškog tenisa, ili npr većine fudbalskih i košarkaških takmičenja
@

@Mikki

pre preko 2 godine

Uopste ne deluje zabavno, sta vise tragikomicno je. Esli Barti je doktorka za sve, ali tolko ima igracica u top 20 koje danas mogu da dodju do finala gren slema a sutra da izgube od neke 200+ igracice na rang listi
K

Kxjwjal

pre preko 2 godine

Kvalitet zenskog tenisa danas.....
G

GostBokelj

pre preko 2 godine

Svaka čast Danka! Herceg Novi je ponosan na tebe.