Komentari na vest

Tajbrejković protiv čoveka kojem još niko nije oduzeo servis

Z

Zeder

pre 10 meseci

Ne mogu da verujem da Hurkac ovako javno priznaje da voli travu.
I

Insajd info

pre 10 meseci

Treba reći da je Hurkaču na Vacap stigla anonimna poruka s slikovitim rezultatima s Guglove pretrage pojma ''Djokovic nude''. Ovaj meč će pokazati da li je psihički stabilan da odigra posle viđenih slika, ili su ga određena viđenja nabreklih tkiva psihički oštetila, i to će se najviše videti u njegovom servisu, kakav je ishod te psihološke igre koja se odigrala iz kulisa ovog najvećeg teniskog turnira.
V

Vlasotince

pre 10 meseci

Sad sam izguglao taj pojam, mogu reci da nisam inenadjen njegovim abnormalnim atributima s obzirom da vuče Srkijeve gene
w

wenger1992

pre 10 meseci

da bi poljak imao sanse mora da ispaljuje bombe citav mec sto se tice servisa,svaki gem mora da servira vrhunski a to je jako tesko..to sam samo jednom vidio,a to je kad je medvedev dobio djoleta na us openu,tad je i drugi servis medvedeva isao preko dvesta na sat..e to je jedini nacin da ima sanse,jer djoletova igra sa osnovne linije je daleko jaca,i svaku duzu razmjenu ce djokovic dobijati..nikada djokovic nije imao problema sa gorostasima,uvjek ih je dobijao..srecno djole,jedva cekam mec!!
g

gost656

pre 10 meseci

Lep je tekst i sve ok, ali od početka Vimbldona , a sad u jeku istog, nekoliko zanimljivih tekstova ali to je toliko malo za takav portal kao što je Mozart, plus je GS, čak je i sramota. Na 1.mestu valjda treba da dajete INFORMACIJE pa tek onda tekstove za zanimaciju. Npr kao sada, gde su informacije uživo, zašto je već sada, pre pola sata pomereno 3 meča, bilawsu planirana za 14h 30', sada piše 15h 40', 15h 30', jel u pitanju kiša ili slučajno / namerno pomeranje mečeva za čitav sat i jače od planiranog, čemu to, onda ni reči kad nastavljaju Dimitrov i Tiafo, itd, itd. Jel u tom Mozartu neko uopšte radi nešto pogotovo danas, a ne samo svaki tekst jel neko došao u Partizan ili Zvezdu, šta su im ručali igrači i sl nebitne informacije. Pa ljudi, u toku je GS, Vimbldon, angažujte se malo, šta vam je ?! Dajte neke informacije uživo ili mi, čitaoci treba da tražimo po Guglu šta se dešava, onda mi vaša aplikacija i ne treba, spali ste na sajt za kladjenje i ništa više, sramota bre.
х

хронос

pre 10 meseci

Хуркач ме толико подсећа на Бердиха кога је Ноле редовно тукао где је стигао. 76 63 64 за Нолета.
L

Logitech

pre 10 meseci

Ma kakav Tajbrejkovic, Hurkac to resava u 4 seta.
S

Saturn

pre 10 meseci

E moja deco kad je Djoka ustopovao servise preko 235 kmh Rodikove , Karloviceve , Iznerove , Andersenove niste gledali tenis , najbolji riterner svih vremena i da mu jedan Fuckas predstqvlja problem
D

Direktor fotografije

pre 10 meseci

Ne znam bas da je taj tvoj Djoka ustopovao Rodika na AO 2008. godine, ja koji tada "nisam pratio tenis", znam da je on predao mec Amerikancu.
Д

Директоре

pre 10 meseci

Ноле је освојио АО 2008 :D
t

tenis

pre 10 meseci

Hurkac je medju 5 najboljih igraca na svetu,kad je travnata podloga u pitanju.Ako ovo dobije,verujem da ce Novak stici do finala
V

Vasilis

pre 10 meseci

Sigurno. Novak, dva mesta prazno, zatim Siner, Hurkac, Beretini, Kirjos kad je zdrav i da vidimo Karlosa.
E

Emilio Butragenjo

pre 10 meseci

Samo ti veruj, ali Alkaraz, Medvedev, Cicipas se takodje nesto pitaju. Steta sto je mocni Lorenco Museti eliminisan, bas kao i Lajovic, pobednik nikad jaceg i neizvesnijeg Republika Srpska Opena.
И

И

pre 10 meseci

Квота 1.05 на Новака, а наводно највећи тест :)
n

nick123

pre 10 meseci

Protiv Vavrinke bila 1.03
G

Gost122

pre 10 meseci

3-0 za Noleta, ne znam sto dizete ovog Hurkaca toliko u nebesa, prosecan igrac..
D

Danilo911

pre 10 meseci

Mozda mu otkine set, to se desava..kao juce Jarry protiv Alcaraza...al vrlo moguce i 3-0...videcemo
A

Anangaranga

pre 10 meseci

On je iznad prosecan igrac u odnosu na Kovacevica, Flokinu, Tomsona, Cachina...