Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Tim saoseća sa Novakom: Poslednju razmenu je igrao u suzama, pritisak je bio nehuman

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.09.21. | 13:07

“Svašta se nagomilalo u njemu tokom prethodnih meseci”, kaže Austrijanac

Jedan od najboljih tenisera sveta i prošlogodišnji pobednik US opena Dominik Tim saosećao je sa Novakom Đokovićem nakon poraza srpskog asa u finalu njujorškog grend slema.

Austrijanac, koji je veliki deo sezone propustio zbog psiholoških problema, složio se sa ocenama da je Novak popustio zbog ogromnog pritiska koji je imao da osvoji grend slem.

Izabrane vesti

Videlo se da je Novak Đoković pod ogromnih pritiskom, pogotovo u poslednjoj razmeni, koju je igrao u suzama. Videli smo da se dešava nešto u njemu, nešto što se gomilalo prethodnih nedelja i meseci. To je bilo nehumano”, ocenio je Tim.

Dominik je dodao da Novak zaslužuje maksimalno poštovanje od svih.

Ne poznajem Đokovića toliko dobro, ali smatram da ima jako dobro srce i da zaslužuje svu ljubav svih na tribinama. O njegovim sportskim dostignućima ne moramo ni da razgovaramo”.

Kada je u pitanju Danil Medvedev, Tim je rekao da je Rus igrao svoju igru i da ga je to dovelo do trijumfa.

Medvedev nije mnogo mario za Novakove želje. Igrao je sjajno od početka do kraja, nije pravio glupe greške tokom celog meča, a na vrh svega, pogađao je vinere levo i desno. Servirao je odlično protiv najboljeg riternera svih vremena. Potpuno je zaslužio pobedu. Brejkom u prvom gemu odmah je preveo momentum na svoju stranu i držao je visok nivo igre do kraja”, ocenio je Dominik Tim. 


tagovi

US openNovak ĐokovićDominik TimDanil Medvedev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara