Komentari na vest

Vilander napisao analizu Novakovog poraza: Nadam se da će svi ostati na 20 grend slemova, bilo bi to sjajno

T

Tvorza

pre preko 2 godine

Mozes samo da se nadas Vilanderu Matse!
Z

Zdravko Stanišić

pre preko 2 godine

Ono u čemu ću se složiti to je da Novak praktično nije imao servis u finalu. Pritisak ili ne, servis je po meni glavni razlog poraza u finalu. Moguće da je nedostajao Ivanišević. Rad sa njim mu je unapredio servis.
N

N1204

pre preko 2 godine

Mislim da gresis,svi znamo kakvi su fanatici Djokovic i Nadal,uopste se ne bi iznenadio da sledece godina krene kao po navici Australia- Nole,RG-Rafa,Wimbledon-Nole,US Open-cista lutrija kao i prethodnih 10-12god.
B

Bnm

pre preko 2 godine

Kakav dzukac od coveka. U faci mu se vidi kolika je ljiga. PA NECES GA MAJCI, UZECE IH JOS 5 ZBOG TEBE. DA TI NIJE TOG MIKROFONA NA EUROSPORTU NE BI TE SE NIKO SECAO!!!
B

Brundo

pre preko 2 godine

Ne verujem da ce to da se desi.Mnogo je to sladunjavo.Jedno je sigurno, Federer je osvojio sta je osvojio.
G

Gost zoom

pre preko 2 godine

Dzaba se nadas,uzece Novak bar jos3-4 gs ...
M

Mozzartsportghost

pre preko 2 godine

Nadam se da se nikad nećeš pojaviti u javnosti kao teniski analitičar, poltronu zavidni
Š

Šahmat

pre preko 2 godine

Nadam se da je Nole izvukao pouku iz svega ovoga.Sve ovo je bio deo strategije da se Djokoviću nametne ogroman pritisak i imperativ pobede sa kojima nažalost nije mogao da se izbori.
G

Gost.......

pre preko 2 godine

radite na tome bagro, vodite psiholoski rat......ali uzece ga Nole, pa makar još jedan samo......
J

Jag

pre preko 2 godine

Niko ne radi na tome, nego se ovde pravi takva atmosfera. Kao da je Nole najomrazeniji lik na svetu. A nema veze sa zivotom. Ovde se objavljuju samo negativne izjave, kao i na b92. Jer to izaziva reakcije, puno komentara, klikova. Dovoljno je uci na zapadne medije, uci na youtube, na komentare. Novak je cenjen i postovan. I na tom zapadu. Drugo je kad igra tenis protiv nekog njihovog, naravno da nece navijati za Novaka. Prirodno je da zapadni svet vise voli Rafu i Rodzera. Ali ta mrznja koja se pravi prema njemu nije ni blizu slika realnosti. Ali slazem se da ce ih prestici i po broju GS, ne sumnjam.
7

777

pre preko 2 godine

@Jag Slazem se sa tim da se previse prenose negativni komentari ali ne i da je to sluajno covek ima 34 godine i prvi put u karijeri je ceo stadion navijao za njega. Federer i Nadal takvu podrsku imaju maltene od svoje 20 godine i tako kroz celu karijeru a Nole je to doziveo tek sa 34 godine. To je dokaz koliko ga do sada nisu cenili a veliko je i pitanje sta bi bilo da preko puta nije bio Rus pa jos Medvedev koji je mnogima antipatican zbog svoje naravi na terenu. Sto se tice ove izjave ona je sramna i treba da se objavi jer ako voditelj, komentator Euro Sporta otvoreno kaze da ce do kraja karije Noleta navijati protiv Novaka to je skandalcina i nista drugo.