Komentari na vest

Više od sedam i po godina dominacije, ali Alkaras preti u završnici sezone

I

Immobile

pre 7 meseci

Svaka čast Karlosu Alkarazu, veliki sportista i dobar čovek što je jako bitno za razliku od njegovog sunarodnika i Federera. Ali budimo realni. Da Đoković nije sramotno deportovan iz Australije, da mu nisu ukrali jedan US Open sa onim incidentom sa sudijom. Da mu nisu zabranili ulazak u Ameriku 3 godine gde su ku takođe oduzeti bodovi, da su se računali bodovi na prošlogodišnjem Wimbledonu, a ne oduzimali, bar da su bili zaleđeni mislim da uz dužno poštovanje prema Karlosu, on ne bi video prvo mesto i pitanje da li bi imao ova 2 Gren Slema, pogotovo onaj na US openu. Vidim da su ljudi pričali o smeni generacija. O Alkarazu kao najboljem ikada. Samo se podsetite podatka da je Đoković u 36 godini osvoji 3 Gren Slema u jednoj sezoni, a Alkaraz do sada ukupno ima dva i to vrlo diskutabilan US Open.
D

Dusan123321

pre 7 meseci

Svidelo se to tebi ili ne djokovic je do 23 godine imao 1gs,karlos sa 20 ima 2 i tu je kraj svake tvoje price,to je trenutno prolazno vreme svidelo se to tebi ili ne
D

Dusan123321

pre 7 meseci

I da djokovic je goat bez ikakve sumnje o tome govore brojevi u vezi bilo cega ali isto tako je karlos najbolji teniser sa 20 godina koji se ikad pojavio,bolji je i od djokovica i od nadala i od federera!!!!
m

mitsko bice

pre 7 meseci

Mora zavrsiti godinu na prvom mjestu. Ako tako ne bude za mene nece vise postojati!Ovakva prilika mu se nece pruziti jos puno puta.Zato titula u Bersiju (40. masters) i zavrsni odbraniti obavezno(7. titula) i tako bi prestigao Federera.Alkaras ce sigurno osvojiti bar 2 titule na ovim turnirima sto Novak nece igrati(Peking Sangaj Bazel).