Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zverev bolji od Đerea, Dimitrov od Kecmanovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.03.21. | 06:14

Srpski teniseri eliminisani sa turnira u Akapulku

Ne baš toliko uspešan dan za srpske tenisere na turniru u Akapulku. Izašli su na teren i Laslo Đere i Miomir Kecmanović, ali su obojica završili takmičenje u osmini finala. Doduše, mora se reći da su imali izuzetno jake protivnike.

Đere je igrao protiv Aleksandra Zvereva i poražen je s 0:2 (4:6, 3:6), dok je od Kecmanovića bolji bio Grigor Dimitrov rezultatom 2:0 (6:4, 6:2).

Izabrane vesti

Krenimo od Đerea. Igrao je Laslo protiv Zvereva koji je nedavno namučio i Novaka Đokovića u Australiji, tako da je ovo realan odnos snaga. Mada, mora se reći da je Đere propustio dosta šansi u prvom setu jer je uspeo dva puta da napravi brejk i da povede sa 3:1, ali je Zverev do kraja uspeo da se izvuče i dobije set.

Drugi set je počeo tako što je izgubio servis, pa je uspeo da vrati brejk, ali je do kraja još dva puta poklonio servis protivniku i tu je bio kraj.

Slična priča bila je i sa Kecmanovićem i Dimitrovim. Odmah na startu meča je Kecmanović napravio brejk, potom dva puta izgubio servis, pred kraj seta s vratio, da bi Dimitrov uspeo da mu ukrade ponovo servis i povede s 1:0.

Posle toga Kecmanović nije imao dovoljno energije, pa je Dimitrov priveo meč kraju.

TENIS - Akapulko

Kecmanović - Dimitrov 0:2 (4:6, 2:6)

Đere - Zverev 0:2 (4:6, 3:6)

 


tagovi

Laslo ĐereMiomir KecmanovićAleksander Zverev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara