TRANSFERI (četvrtak, 17. januar): Počeo je rasplet - Iguain, Pjontek, Morata, Suarez... PSŽ dobio zeleno svetlo za Vajgla

Vreme čitanja: 15min | čet. 17.01.19. | 23:43

Pratite sa nama sva dešavanja sa fudbalske pijace

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Gonzalo Iguain je Čelsijev! Opširnije OVDE.
- Musa Dembele je novi igrač Guangdžou R&F. Opširnije OVDE.
- Kiko Kasilja i zvanično u Lidsu.
Musa Ndžai predstavljen u Partizanu. Opširnije OVDE.
- Jedna od opcija za Totenhemov napad je Đuzepe Rosi. Opširnije OVDE

- Ešli Kol dobio poziv Frenka Lamparda da pređe u Derbi. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


To bi bilo sve za danas. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta, a prema ovim večerašnjim najavama nas sutra očekuje vreo dan na fudbalskoj pijaci. 

23.32 - BLIZU: Stiže pojačanje i u Arsenal. Tobdžije su nadomak dovođenja Denisa Suareza pošto su pristale na Barselonine uslove. Arsenal će platiti 2.000.000 evra za pozajmicu plus 20.000.000 evra za obavezan otkup ugovora na kraju sezone. Prethodno će Suarez produžiti ugovor sa Barsom za još jednu sezonu. 

23.24 - BLIZU! Britanski javni servis BBC javlja da su se Atletiko Madrid i Alvaro Morata dogovorili oko svega i da još predstoji dgovor klubova. Ni to neće biti problem. Jedini problem je da se Atletiko Madrid reši Nikole Kalinića ili Želsona Martinsa 

23.15 - BLIZU! Kšištof Pjontek i Milan imaju dgovor! Poljak je pristao na petogodišnji ugovor vredan 2.000.000 evra po sezoni plus bonusi. Sutra počinju pravi pregovori sa Đenovom. Klub sa Marasija traži 40.000.000 evra plus 5.000.000 evra kroz bonuse. 

23.01 - Đenova želi talentovanog Mojzea Keana iz Juventusa kao zamenu ako ode Pjontek. Mnogi klubovi su ove zime tražili Keana na pozajmicu od Juventusa i nisu ga dobili. Videćemo kakve će sreće biti Đenova... 

22.52 - Gonzalo Iguain sutra stiže u London na lekarske preglede i potpis ugovora sa Čelsijem, javljaju italijanski mediji. Izgleda da je to to... Sada možemo da očekujemo relizaciju Moratinog transfera u Atletiko, ali i odlazak Nikole Kalinića iz Madrida i dolazak Kšištofa Pjonteka u Milan. Rasplet je počeo... 

22.29 - GOTOVO! Kardif je dogovorio transfer Nantovog napadača Emilijana Sale za sumu od 20.000.000 evra. Jedini problem je što Francuzi traže da se transfer realizuje posle vikenda i da Sala igra u nedelju protiv Anžea. Ali i Kardif želi da Sala igra za njih u subotu protiv Njukasla. 

22.17 - Šangaj SIPG je spremio još jednu bombu. Kineski klub koji je prethodnih godina realizovao šokantne transfere Hulka i Oskara se sada namerio na Dimitrija Pajea iz Marselja. Nije poznato koliko Kinezi nude Marselju, ali jeste koliko nude Pajeu. Spremili su mu višegodišnji ugovor vredan 12.000.000 evra po sezoni! Skoro duplo više od onoga što ima u Francuskoj. Prethodno je Vest Hem odbio ponudu Šangaja tešku 40.000.000 evra za Marka Arnautovića... 

22.04 - Lacio je formulisao ponudu za Čelsijevog desnog beka Davidea Zapakostu. Rimljani nude 2.000.000 evra za pozajmicu plus 13.000.000 evra za opciju otkupa ugovora na kraju sezone. 

21.55 - Hese Rodrigez je odbio da ode na pozajmicu u Valjadolid. Iako želi da igra u domovini, Valjadolid mu se ne sviđa?! Španac ima još dve i po godine ugovora sa Pari Sen Žermenom koji već duže vreme ne zna šta da radi sa njim i kome još da ga pozajmi pošto je prokockao sve kredite... 

21.41 - Novo ime se pominje za napad Barselone. U pitanju je meksički napadač Karlos Vela koji trenutno igra za Los Anđeles u MLS ligi. Barsa razmišlja o pozajmici do kraja sezone... 

21.30 - Pominjao se Vanja Milinković Savić, ali italijanski drugoligaš Fođa se odlučila za drugog golmana. Iz Peruđe na pozajmicu stiže Nikola Leali, nekadašnji član Juventusa kojeg su u jednom periodu smatrali najtalentovanijim golmanom Italije i naslednikom Điđija Bufona

21.22 - Inter je u deilmi da li na kraju sezone da otkupi Šimea Vrsaljka. Hrvat nije pokazao mnogo od letošnjeg dolaska iz Atletika, a cena mu je 17.000.000 evra. Inter razmišlja da umesto njega dovede Matea Darmijana iz Mančester Junajteda. 

21.07BLIZUBorusija je, izgleda, rekla - DA! I otvorila vrata Julijanu Vajglu... Ako je verovati Parizijenu Tomas Tuhel dobiće dugo željeno pojačanje u veznom redu. O svim detaljima vrlo verovatnog transfera čitajte OVDE

20.59 - Marselj i Nica menjaju napadače? S obzirom da se Mario Baloteli nalazi na korak od prelaska u Marselj, Nica pokušava da sa Velodorma dobije iskusnog Valera Žermena koji svakako nije standardan tamo. 

20.45 - A kad smo već kod Argentine evo i velike priče o prelaznom roku u Boki Juniors i kako se polako raspada tim koji je igrao i izgubio finale Kopa Libertadores protiv Rivera. Opširniju analizu, pročitajte OVDE

20.39 - BLIZURiverov stub odbrane Džonatan Majdana je na korak od selidbe u meksičku Toluku, javljaju mediji širom Latinske Amerike. 

20.31 - ZVANIČNO: Mladi bosnaski reprezentativac Eremdin Demirović je novi član Almerije. Napadač je došao na pozajmicu iz Alavesa, pošto je prethodno okončao pozajmicu u francuskom drugoligašu Sošou.

20.15 - Argentinski Independijente se ozbiljno pojačava. Stiže Bokin kapiten Pablo Perez, a otišla je i zvanična ponuda na adresu kolumbijskog Žuniora za kontroverznog napadača Tea Gutijereza

20.02 - Inter je zainteresovan za 18-godišnjeg francuskog vezistu Žilijena Ponsoa iz drugoligaša Lorijana. 

19.51 - ZVANIČNO: Mladi srpski napadač Aleksandar Isailović je potpisao za Benfiku! Opširnije OVDE

19.45 - BOMBA! Iz Brazila! Tamošnji medijski gigant Globo tvrdi da talentovani štoper Eder Militao iz Porta ima usmeni dogovor sa Real Madridom. Pitanje je samo da li će ove zime preći iz Porta u Madrid ili narednog leta. 

19.33 - Strani golmani gu hit u Čempionšipu! Aston Vila je dovela Kalinića iz Genka, Lids je doveo Kasilju iz Real Madrida, a sada Notingem Forest želi Jurija Lodigina iz Zenita. 

19.24 - Bortnmut i Lester su poslaloi identične poniude Selti za slovačkog vezistu Stanislava Lobotku - 25.000.000 evra. Lobotku jako želi i Napoli, ali nudi znatno manje para i transfer kroz pozajmicu s opcijom otkupa. Španski klub je do sada odbijao sve ponude braneći se otkupnom klauzulom od 50.000.000 evra. 

19.16 - Evertonov trener Marko Silva je poručlio da njegov klub nema novca za januarska pojačanja i da je dolazak novajlija moguć jedino ako neko pre toga bude prodat. 

19.11 - ZVANIČNO: Austrijski napadač Markus Zutner prešao iz Brajtona u Fortunu na pozajmicu do kraja sezone. 

19.00 - ZVANIČNO: Stigla je i potvrda od Liverpula - Endi Robertson 2024! 

18.51 - Lepe vesti i za navijače Mančester Junajteda. Novi ugovor će potpisati Markus Rašford. Za duplo veću platu. Opširnije OVDE

18.44 - Norveški defanzivac Stefan Strandberg se seli iz Krasnodara u Ural na pozajmicu do kraja sezone. 

18.34 - Muke Pari Sen Žermena u potrazi za centralnim vezistom. Ni Abdulaj Dukure, ni Idriza Gej nisu dostupne mete. Naime, Votford traži čak 50.000.000 evra za Dukurea, a Everton bi prodao Geja jedino pod uslovom da dovede baš Dukurea kao zamenu. Ako je Dukure preskup Pari Sen Žermenu, svakako je i Evertonu... Pat pozicija. 

18.24 - Nikolas Iguain je u popodnevnim časovima doputovao u London. Brat i menadžer Gonzala Iguaina dogovara detalje oko ugovora sa Čelsijem. 

18.18 - Lepe vesti za navijače Liverpula. Levi bek Endru Robertson je prihvatio novi petogodišnji ugovor od Redsa i uskoro bi i zvanično trebalo da produži vernost klubu sa Enfilda. 

18.10 - ZVANIČNO: Švedski vezista Kristofer Olson je novi član Krasnodara! Ruski klub je platio AIK-u 5.000.000 evra za Olsona i potpisao sa njim petogodišnji ugovor. 

18.01 - Lajpcigov direktor Ralf Rangnik je otkrio da je Hakan Čalhanoglu iz Milana želja njegovog kluba, ali da je Turčin preksup i van Lajpcigovih domašaja. Poslednja ponuda Nemaca je iznosila 22.000.00 evra. Ali ni Člahanoglu ne želi natrag u Nemačku...

17.49 - GOTOVO! Američki MLS ligaš Minesota Junajted dovodi argentinskog golmana Agustina Rosija iz Boke Juniors. Amerikanci će dobiti Rosija na 18-mesečnu pozajmicu uz opciju da ga otkupe za 12.000.000 dolara. Rosija je želeo i Sinsinati. Ako se sećate, sjajno je branio u onom prvom Superklasiko finalu protiv Rivera, ali je u revanšu sklonjen sa gola kada se oporavio Estban Andrada. Boka je već dovela zamenu u vidu Markosa Dijaza iz Urakana. 

17.38 - Zanimljiva vest stiže iz Engelske. Drugoligaš Derbi Kaunti je u pregovorima sa iskusnim bekom Ešlijem Kolom. Opširnije OVDE

17.29 - ODBIJENO! Lids je odbio 10.000.000 funti od Kristal Palasa za mlado krilo Džeka Klarka. Lids se ne šali, hoće nazad u Premijer ligu. 

17.20 - Oglasio se menadžer Lautara Martineza povodom Betisove želje da pozajmi talentovanog Argentinca od Intera. On je istakao da nema ništa od toga i da Lautaro želi da igra u narednih 10 godina. 

17.13 - Najbolji strelac Olimpije i slovenačkog šampionata Andres Vombergar je na pragu prelaska u Rapid iz Beča. Transfer bi trebalo da iznosi oko 2.000.000 evra. 

17.02 - Poznati su detalji Milanov ponude za Kšištofa Pjonteka. Rosoneri nude poljskom napadaču petogodišnji ugovor vredan 2.000.000 evra po sezoni. U Đenovi trenutno zarađuje 450.000 evra godišnje. 

16.55 - Novo ime za napad Totenhema i zamenu za povređenog Harija Kejna! Spursi bi mogli da dovedu Đuzepea Rosija. Opširnije OVDE

16.47 - Ruski reprezentativni štoper Fjodor Kudrjašov je slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa Rubinom, a već je dobio ponudu Fenerbahčea. Tamo bi mogao da zameni zemljaka Romana Nojštatera kojeg Fener želi da se reši. 

16.40 - GOTOVO: Rišairo Živković se ssali u švajcarski Sion u transferu teškom 800.000 evra. Opširnije OVDE

16.33 - Grčki prvoligaš Lamija je zvaničnim saopštenjem demantovala natpise medija da planira da raskine ugovor sa srpskim vezistom Markom Blažićem. Lamija tvrdi da ozbiljno računa na Blažića u budućnosti. 

16.30 - Arsenalov strateg Unaj Emeri je potvrdio da se vode pregovori oko Barseloninog veziste Denisa Suareza, ali nije otkrio dokle su došli. 

16.23 - Levante je odlaskom Samua Garsije otvorio mesto za povratak Saše Lukića, srpski vezista želi da se vrati u Španiju gde je bio uspešniji nego u Italiji, ali Torino nije raspoložen da ga pusti na novu pozajmicu. 

16.13 - Seltik hoće pojačanje iz Mančester Junajteda! I počeo je pregovore sa Crvenim đavolima oko mladog veziste Skota Mektomineja koji u poslednje vreme nema veliku minutažu. 

16.02 - Pregovori o pozajmic Dušana Vlahovića iz Fiorentine u Empoli još traju iako je sve izgledalo kao gotova stvar. Problem je što Empoli hoće da ga pozajmi na 18 meseci, a komšije iz Firence samo na pola godine. 

15.55 - Kanadski defanzivac Dejan Jaković, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, produžio je ugovor na još godinu dana sa američkim MLS ligašem Los Anđelesom. 

15.51 - Anderleht želi da se reši Ognjena Vranješa, opširnije OVDE

15.44 - Malo vesti o zaboravljenim superligaškim igračima. Nikola Trujić napušta Botošani (opširnije OVDE), Petar Orlandić se seli iz Kazahstana na Tajland (opširnije OVDE), a Nemanja Kojić ide čak u Japan (opširnije OVDE). 

To je sve od Nikole Stojkovića u prvoj smeni, sa vama do kraja dana Aleksandar Gligorić

15.32 - Spal je raskinuo ugovor sa Joanom Đuruom, pošto dve strane nisu ostvarile dobru saradnju.

15.21 - Krotone je doveo argentinskog štopera iz Đenove Nikolasa Spolija. U pitanju je pozajmica do kraja sezone, uz obavezu da mu ponudi ugovor. Spoliju zvanično ističe ugovor sa Đenovom na leto.

15.16 - Sve je veći red klubova za potpis mladog levokrilnog napadača Herenvena Arbera Zelenija (23). Navodno, njegova cena je oko 6.500.000 evra. Za njega se zanima Galatasaraj, Ajaks i još nekoliko klubova iz Premijer lige. Čelsi bi ga, naravno, verovatno iskoristio da kao igrača sistema i poslao negde na pozajmicu, ne bi igrao za prvi tim.

15.11 - Da li ste znali da se Šalke ozbiljno ovajdio od Leroja Sanea i dve godine pošto je supertalentovani krilni napadač otišao? Kompletnu priču pročitajte OVDE.

15.05 - Zanimljive izjave sportskog direktora Sevilje Hoakina Kaparosa na predstavljanju Maksa Vebera. On tvrdi da Sevilja nije zatvorila prelazni rok, uprkos tome što su došli Munir el Hadadi, Munas Dabur i Maks Veber.
“I dalje su nam otvoreni još neki frontovi, ali moraćemo malo da sačekamo. Bitno je samo da imamo čiste i jasno precizirane ideje šta bismo“, tvrdi Kaparos.

14.59 - Antonio Valensija je srećan u Mančester junajtedu i nada se da će odraditi ceo ugovor sa klubom, što je do kraja naredne sezone.

14.55 - Nekadašnji centarfor Crvene zvezde Petar Orlandić postao je novi igrač tajlandskog Sukotaja. Tamo je šef struke nekadašnji trener Vojvodine Ljuba Ristovski.

14.51 - Selta je započela pregovore sa Kristal Palasom oko Žaira Ridevalda, javlja Skaj. Razgovara se o pozajmici do kraja sezone, uz obavezu kupovine na leto, ako Selta izbegne eliminaciju u Segundu. Ridevald je u Krital Palas stigao pre 18 meseci i nije počeo nijedan meč u Premijer ligi još od letos.

14.45 - Srpski napadač Nikola Ašćerić trenutno je na probi u švedskom Gaisu.

14.31 ZVANIČNO: Lajpcig je novim ugovorom vezao supertalentovanog štopera Ibrahimu Konatea i sada on važi do juna 2023. godine! Konate je u Lajpcig stigao letos iz Sošoa kao slobodan igrač i ove sezone apsolutno sve ostavio bez daha!

14.24 BAJERN: Sportski direktor nemačkog šampiona Hasan Salihamidžić priznao je da nije realno da Lukas Ernandez dođe u Minhen ove zime!
“Bilo je razgovora, pričaćemo i dalje, ali transfer ove zime nije realan“.

Ovo je već ozbiljno!

14.15 - PARTIZAN: Crno-beli su maločas i zvanično predstavili prvo zimsko pojačanje, a odmah da napomenemo, saznali smo da se dečko zapravo zove Muse Ndžai, a ne Nžije. Tako je rečeno na zvaničnoj konferenciji za štampu u Humskoj 1. Opširnije OVDE.

14.02 - Pisali smo da Bolonja želi da se reši Inujija i Budebuza ukoliko želi da se bavi potencijalnim akvizicijama ove zime. Budebuza traži Bolonja, što smo naglasili sinoć, a Inui će izgleda u Alavses. Japanac je viđen kao idealna zamena za Ibajija Gomeza, koji se vratio u Bilbao.

13.57 Vanda Nara, žena i agent Maura Ikardija, sastaće se sa čelnicima Intera u petak kako bi konačno započeli razgovore o novom ugovoru, javlja Đanluka di Marcio

13.50 - Sećate li se Hesea? On je i dalje zvanično igrač PSŽ, ali je njegova situacija i dalje nejasna. Ove sezone nije odigrao ni minut za prvi tim, a radio Monte Karlo tvrdi da mu je Tomas Tuhel dozvolio da bude u Španiji, kako bi bio sa porodicom. Podsetimo, njemu je sin jako bolestan i zbog toga je potpuno izvan fudbalskih dešavanja više od godinu dana.

13.44 PROPADA: Kaljari nije uspeo da se nađe sa Bokom oko obeštećenja za Nahitana Nandeza, zbog čega će ceo posao najverovatnije pasti u vodu. Kaljari je bio spreman da plati otkupnu klauzulu od 21.000.000 evra, ali je prvi čovek boke Danijel Angelići otkrio da mu nije prihvatljiva formula, odnosno dinamika isplate celog transfera.

13.39 - E, ovo je zanimljivo... Posle dolaska Munira el Hadadija i Munasa Dabura, Sevilja bi mogla da proda – Vizama Ben Jedera. Njegova otkupna klauzula iznosi 40.000.000 evra, a u klubu se nadaju da bi mogli da zarade punu cenu za njega, ako bude zainteresovanih strana. Tako tvrdi radio Marka, koja kaže da bi Sevilja mogla da očekuje zanimljive ponude. Opširnije OVDE.

13.30 Stefan Minjole će sigurno ostati u Liverpulu posle januara, javlja ESPN. Ali, najverovatnije će se rastati sa Redsima na leto.

13.24 Raul Himenez se nada da će ostati u Vulverhemptonu i posle leta, kada mu zvanično ističe pozajmica iz Benfike.
”Presrećan sam u Engleskoj, stvari se dobro razvijaju i nadam se da će me Vulverhempton sada ili na kraju sezone otkupiti od Benfike”, rekao je Raul.

Himenez je trenutno jedan od najboljih igrača Vulvsa u povratničkoj sezoni u Premijer ligi.

13.09 - Borusija Menhengladbah će definitivno probati da angažuje Leandra Trosara iz Genka, ukoliko Dortmund bude kupio Torgana Azara. Diteru Hekingu se Trosar mnogo dopada i želi ga u svom timu.

13.02 - Augzburg je produžio ugovore Danijelu Bajeru (2020), Žofriju Guveleuu (2024) i Kevinu Dansu (2024).

12.56 - Dnevnik iz Valensije Superdeporte piše da je Saša Lukić spreman da isforsira odlazak iz Torina, samo kako bi se vratio u Levante, gde je pružao najbolje partije prošle sezone kao pozajmljen igrač. Lukića nema u ozbiljnim planovima Valtera Macarija, zbog čega srpski reprezentativac želi da ide.

12.51 - Katalonski Sport javlja da su Barselona i Totenhem započeli pregovore oko transfera Brazilca Malkoma. Navodno, desnokrilni ofanzivac je blizu odlaska iz Katalonije, a Totenhem bi ga hteo na pozajmicu do kraja sezone, uz opciju otkupa.

12.44 - Mančester junajted doveo je talentovanog napadača Amijena Noama Emerana. Đavoli će na račun Amijena uplatiti između 80.000 i 100.000 evra, a Emeran se odlučio za ovu opciju pošto su njegovi roditelji sklopili sporazum s oba kluba.

12.29 - Kao i uvek preporučujemo vam da pročitate novi post iz rubrike Buongiorno Italia, gde se naš dopisnik iz Rima Željko Pantelić osvrće na dešavanja u tri najtiražnija italijanska dnevna sportska lista. Opširnije OVDE.

12.21 - ZVANIČNO: Posle rastanka s Videotonom, Stefan Šćepović je postao novi igrač poljske Jagjelonije! Opširnije OVDE.

12.15 - ODBIJENO: Ljudi iz Zenita stupili su u kontakt s rukovodstvom Fjorentine i poslali konkretnu ponudu za mladog defanzivca Davida Hanka, ali je ista glatko odbijena! Radi se o poslu od 20.000.000 evra. Opširnije OVDE.

12.08BOMBA: Jevhen Konopljanka je dogovorio saradnju s Bešiktašem, javljaju turski mediji. Sada se pregovaraju uslovi sa Šalkeom, gde Kon​opljanka praktično nema nikakvu ulogu. Klub ga ceni na 12.500.000 evra, a ugovor mu ističe leta 2020. godine.

12.05 - Roma ozbiljno razmišlja o tome da angažuje Interovog štopera Mirandu. Razlog tome je povreda Žuana Žezusa, koji mora na hitnu operaciju meniskusa, pa je Romi defanzivac preko potreban. U Interu, navodno, nemaju želju da razgovaraju o transferu, mada bi možda pristali na šestomesečnu pozajmicu, na konto dobrih odnosa dva kluba.

12.00 - Inter je navodno dogovorio sve uslove sa Kruzeirom oko golmana Brazaoa. Nerazuri će platiti 3.000.000 evra i odmah ga poslati u Kjevo na pozajmicu do leta.

11.54 ZVANIČNO: Sporting iz Lisabona potpisao je Idrisu Dumbiju! Vezista Ahmata proveo je u Rusiji šest meseci, ali je impresionirao sve igrama. Transfer je završen na 2.500.000 evra, ugovor je aktiviran do juna 2024. godine.

11.45 - Nove zavrzmlame oko Nemanje Radoje. On će, izgleda, na leto u Betis, a ljuti čelnici Selte ga nude madridskom Atletiku. Opširnije OVDE

11.40 - ZVANIČNO: Supertalentovani Filip Stuparević ostaće u Voždovcu na pozajmici do kraja sezone, iako je nedavno potpisao za Votford. Opširnije OVDE.

11.38 - Pošto se poslednjih dana šuška da bi Filipe Kutinjo mogao da napusti Barselonu i vrati se na Ostrvo, pojavile su se spekulacije i da bi mogao da završi ponovo u Liverpulu. Međutim, ugledni Telegraf piše da od tog posla nema ništa i da Liverpul nema želju da vrati Brazilca.

11.35 - ZVANIČNO: Kiko Kasilja je novi golman Lidsa! Potpisao je ugovor na četiri i po godine. 

11.32 - PARTIZAN: Tema za razmišljanje u Partizanu: Što su stranci bolji od klupske dece? Opširnije OVDE.

11.29 - Promene u Borči – Stevan Mojsilović novi trener. Opširnije OVDE.

11.22 - Kad smo već kod Crvenih đavola, iz krugova bliskih klubu šuška se da je posle promene klime (čitaj: trenera) David de Hea postao vrlo zainteresovan za to da produži ugovor i ostanak. Njemu ugovor ističe na leto, s tim da Junajted ima opciju automatskog produžetka saradnje na još godinu dana, tako da je trenutno u sigurnoj zoni.

11.19 - Pisali smo juče da su Milan, Porto i Guangdžou Evergrande zainteresovani za Maruana Felainija, a Mančester junajted postavio je cenu za Belgijanca u ovom roku - 17.000.000 evra. 

11.16 BLIZU JE: Kristal Palas je na pragu dogovora sa Sao Paulom oko angažovanja talentovanog golmana Lukasa Perija na pozajmicu do kraja sezone. Biće to svojevrsna proba za 21-godišnjeg čuvara mreže pre izvesnog transfera u London.

11.13 DOGOVORENO: Pisali smo juče o tome da Mančester Siti kupuje 18-godišnjeg supertalenta Anta Palaversu, sada Skaj tvrdi da je transfer gotov! Splitskom Hajduku ide 8.000.000 evra, a opširnije možete čitati OVDE.

11.01 - ZVANIČNO: Opširnije o odlasku Dembelea kod Piksija na linku OVDE.

10.49 – Dinamo Kijev je potvrdio dolazak napadača Viljema drugog Frana Sola. Transfer će koštati 3.500.000 evra, ugovor je potpisan do kraja 2023.

10.43 – Idemo dalje, Baba Rahman, sećate se da ga je Čelsi doveo iz Augsburga za 20.000.000 evra, narednih šest meseci biće novi levi bek Gectepea?! Nije baš dobro prošao u Londonu, najblaže rečeno.

10.42ZVEZDA: Imamo i dve interesantne vesti iz Crvene zvezde. O ponudi Kineza za El Fardua Bena čitajte OVDE, a o interesovanju kluba sa “Marakane“ za Sašu Jovanovića na linku OVDE.

10.41 – Dani odluke i za Lazara Markovića. Opširnije OVDE.

10.40 Musa Dembele je i zvanično napustio Totenhem i otišao kod Dragan Stojkovića Piksija u Gvangdžou R&F. Opširnije OVDE.

10.38 – Napadači su i inače ovog januara najtraženija roba, u moru takvih odskače i Alvaro Morata, već je bio viđen u Atletiku umesto Nikole Kalinića, sada se kao opcija pominje i Barselona, traži ga na pozajmicu da bude tu da odmeni Luisa Suareza ako bude trebalo. Opširnije OVDE.

10.36 – Zašto rekosmo da je počelo bomastično. Zato što je u trouglu Juventus-Milan-Čelsi pronađen jedinstven model po kome će se Gonzalo Iguain preseliti na Stamfordu! Opširnije čitajte OVDE, pa ćete saznati i gde je zapelo oko dolaska Kšištofa Pjonteka kao zamene i zašto bi umesto Đenovinog napadača na San Siro mogao da sleti Miši Batšuaji.

Dragi naši, dobro nam došli na adresu mozzartsport.com. Kao što ste već navikli, čeka vas celodnevno praćenje dešavanja sa transfer pijace, a moramo da odmah kažemo da je počelo – bombastično. Sa vama trenutno Dejan Stanković, ali samo dok Nikola ne skuva kafu, posle Stojković preuzima. Pre no što krenemo, pročitajte OVDE šta se juče dešavalo, uz podsećanje da sve vesti  sa transfer pijace možete pronaći na tagu ZIMSKI PRELAZNI ROK 2019.


tagovi

Zimski prelazni rok 2019Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara