"Crno-beli imaju razloga za osmehe"
"Crno-beli imaju razloga za osmehe"

Partizan u finalu: Još jedna pobeda i - 25! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.12.16. | 19:08

Crno-beli na korak do odbrane trofeja u Kupu Srbije

Crno-beli imaju razloga za osmehePrvi korak ka odbrani jednog od dva trofeja u vlasništvu Partizana je bio siguran. Crno-beli su prepoznatljivom igrom počeli pohod na novi pehar Kupa Srbije, pošto su u prvom polufinalnom meču savladali Vojvodinu 12:6. Mlada ekipa perspektivnog trenera Zorana Milienkovića sve vreme je diktirala ritam i bila u vođstvo na plivalištu „Čair“ u Nišu. Po četvrtinama je bilo 3:2, 3:1, 1:2 i 5:1.

Što se samog toka meča tiče, poveo je Partizan sa 3:1, ali do prvog odmora Novosađani su uspeli da smanje zaostatak, da bi prvu osetniju prednost ekipa sa Banjice stekla u drugoj deonici i serijom 3:0 povela 6:2. Imala je Vojvodina odgovor i na to, jer je uspevala da drži kakav-takav priključak. Na ulasku u poslednju četvrtinu branilac trofeja je vodio 8:6, ali je sve dileme oko pobednika razrešio Nikola Jakšić, pogotkom za „plus tri“, posle čega su pogađali još Aleksandar Radović i Marko Janković, za ispostaviće, se prednost koja dokazuje razliku u klasi.

Izabrane vesti

Marko JankovićU Partizanovoj ekipi istakli su golman Lazar Dobožanov (devet odbrana), kao i četvorostruki strelac Marko Janković, dok su svih šest golova za Vojvodinu dali različiti vaterpolisti.

A u drugom polufinalu, od 20.00 sastaju se Crvena zvezda i Šapac.

Finalne je na programu u četvrtak od 16.45.

VOJVODINA - PARTIZAN 6:12 (2:3, 1:3, 2:1,1:5)

Bazen SC „Čair“. Gledalaca: 500. Sudije: Raković i Milović (Beograd). Igra više: VoJvodina 6 (2), Partizan 8 (4). Dva igrača više: Vojvodina 1 (0). Peterci: Partizan 1 (0).

VOJVODINA:  Filipović (6 odbrana), Marić, Maksimović 1, Čabrilo 1, Mitrović, Vitorović, Zamit 1, Rogač 1, Tubić 1, Šulc, Vasić 1, Marčeta. Trener: Cukić.
PARTIZAN: Dobožanov (9 odbrana), Radanović 1, F. Janković, Tanasković, Lazić, Manojlović 3, Drašović, Andrejević 1, Jakšić 2, Radojević, Stojanović 1 , M. Janković 4, Belopavlović, Toholj. Trener: Milenković.

(FOTO: MN Press)


tagovi

vaterpoloVK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara