""
""

Pronašli se majstori i za Zvezdinog ubicu Lengforda (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.11.16. | 19:41

Anadolu Efes odličnom igrom u drugom poluvremenu došao do trijumfa protiv Uniksa – 104:99

Pronašli su se majstori  i za Kita Lengforda! Američki košarkaš koji je nosio Uniks do trijumfa protiv Crvene zvezde i protiv Anadolu Efesa je ispunio kvotu poena.

Međutim, Pivari nisu dozvolili da se njegova magija rasprostre po istanbulskoj dvorani u trenucima kada se lomila utakmica. Na kraju tim Velimira Perasovića je stigao do zaslužene pobede - 104:99

Izabrane vesti

Imao je Uniks prednost tokom prvog poluvremena. I to ne samo zahvaljujući Kitu Lengfordu, Služio je šut goste, ali je Anadolu Egfes odgovorio plejmejkerskim čarolija Tomasa Ertela.

Treći period prelomio je utakmicu. Turski predstavnik je počeo da sipa trojke iz svojih pozicija. Ispod koša je Ertelove asistencije skupljao Hanter i zakuvao ih u koš. Brutalno je izgledao napad Anadolu Efesa u tim trenucima. Turci su rešili taj deo igre sa 32:20.

Mnogo neiznuđenih grešaka napravili su košarkaši Uniksa u tom  periodu. Ušli su u minus faze iz koje bnije mogao da ih izvuče Lengford. Amerikac je  postigao 25 poena, ali je bio van ritma u prvom delu prve četvrtine kada su gosti pokušali da dođu do priključka.. Za razliku od Ertela koji je nemilice punio koš Uniksa.

Plejmejker Efesa je meč završio sa 22 poena i osam asistencija (šut za dva 7/10). Kod Uniksa najefikasniji je bio Lengford sa 25 poena (šut za dva 3/10).

Efes je večeras stigao do trećeg trijumfa u elitnom takmičenju. Uniks ima trijumf manje.

(Foto Star Sport)


tagovi

Tomas ErtelKit LengfordEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara