""
""

REZIME TIPOVANJA (ponedeljak): Sve je došlo kao podmazano! I fudbal i košarka i tenis

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.11.13. | 23:55

Pročitajte ko vam je 11. novembra doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

ĐOKOVIĆ – NADAL (tip 1bez H, kvota1,55) – rezultat 6:3, 6:4
U siromašnoj ponudi ponedeljkom, ovo je bio ubedljivo najigraniji tip dana. Što iz patriotskih razloga, što zbog fantastične forme Novaka Đokovića. Ispostavilo se da je kec došao kao od šale, pošto Rafa nije imao ni gram šanse protiv razigranog Srbina. Već posle 3:0 u prvom setu bilo je jasno u kom pravcu ide ovaj meč, jedan brejk u drugom bio je dovoljan da se susret prelomi. Đoković je osvojio Masters, a vi lepe novce.

SANKT PAULI – ENERGI KOTBUS (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 3:0
Oba kluba su promenila trenere pred meč, ali šok terapija je uspela kod domaćina. Zaista nije bilo razloga da strepite za krajnji ishod. Sankt Pauli je rutinski pobedio Energi Kotbus sa 3:0, a junak meča bio je dvostruki strelac Šahten. Bartels je otvorio goste, a onda se Šahten u razmaku od tri minuta potrdio da završi sav posao. 

ŠIROKI BRIJEG – PARTIZAN (tip 2, kvota 1,35) – rezultat 61:80
Pecara važi za vruće gostovanje, ali su crno-beli lako došli do ubedljive pobede. Od početka meča Partizan je stavio do znanja ko je lider Jadranske lige, skupio je odbranu, trčao kontre, pogađao trojke i već do kraja prve četvrtine stekao 15 poena viška. Dvojka nijednog časa nije dolazila u pitanje, pošto su crno-beli do kraja samo povećavali razliku i učinili da i ovaj par ode u zaokruženo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ponuda nije bila bogata, ali su svi najigraniji parovi ovog dana prošli. Došao je i kec na košarkaše Sijene protiv Venecije (kvota 1,22, rezultat 69:54), a jedino što je se može smatrati padom, ali je kvota baš mala jeste podbačaj Makabija iz Tel Aviva i duelu sa imenjakom iz Petah Tikve (kvota 1,22, rezultat)

(FOTO: Action images)


tagovi

bet analizaRezime tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara