""
""

Vujošević doveo veliku zvezdu u Limož

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.12.16. | 14:23

Doduše, zasad samo na probu...

Dušku Vujoševiću i njegovom Limožu ne ide sjajno u šampionatu Francuske pa je iskusni stručnjak posegnuo za neophodnim pojačanjima! Limož jeste nekadašnji prvak Evrope, ali daleko od toga da je bogat klub, pa nekadašnji trener Partizana mora na različite načine da se dovija kako bi angažovao kvalitetno pojačanje. Ovoga puta odlučio je da pokuša s jednim jako dobro poznatim imenom - Erazemom Lorbekom!

Slovenac je nekada bio jedna od najvećih zvezda evropske košarke i ponajbolji igrač Barselone, sa kojom je 2010. osvojio Evroligu, ali poslednje dve godine iskusni krilni centar nije igrao košarku zbog teške povrede kolena. Kako navode francuski mediji Vujošević je razgovarao sa Lorbekom telefonom i ubedio ga dođe na sedmodnevnu probu.
"Trenutno je spreman za 15-20 minuta. Radi po posebnom programu i želi da se vrati. Sjajan je igrač, veoma inteligentan, tehnički dobro potkovan. Kada je bio na vrhuncu bio je među najboljima u Evropi", izjavio je iskusni strateg. 

Izabrane vesti

Lorbeku su tek 32 godine. Pored Barselone igrao je za CSKA, Lotomatiku, Beneton, Unikahu, Fortitudo. Mnogi će reći: Ako neko može da ga vrati u život, onda je to Dule. Došao je na pravo na mesto.

Inače, Limož je tek 13. na tabeli sa samo pet pobeda i sedam poraza. Od mesta u plej-ofu trenutno ga dele dva trijumfa, ali ima još dosta da se igra...

(foto: MN Press)


tagovi

KK LimožEvroligaErazem LorbekDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara