Aleksandar Linta (©MN Press)
Aleksandar Linta (©MN Press)

Aleksandar Linta: Ne mogu da verujem da se unapred sve zna! Stanojević: Nisam ni ja verovao

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.05.22. | 23:18

"Šanse postoje", kaže trener Voždovca

Prvi poraz u plej-ofu pretrpeo je Voždovac. Posle pet utakmica izgubio je od Partizana 0:3. Trener Aleksandar Linta priznaje – zasluženo.

Izabrane vesti

"Čestitam crno-belima na pobedi. Žao mi je što nam je prvo poluvreme iscurelo iz ruku, energetski nismo bili dobri. A Paritzan opasan, bolji, iako je dao dva gola iz penala. Bitno je je da smo za nijansu bili bolji u posedu, na čemu potenciram. Žao mi je momaka što makar gol nismo postigli, a mogli smo“, sumirao je Linta.

Osvrnuo se na predigru, činjenicu da je početak meča odložen za četiri sata zbog dojave o navodnoj bombi.

"Nema izgovora, ali mi smo na stadionu od tri popodne. Nije lako, sedimo tu... Pobeda gostiju je čista kao suza. Nama ostaje još jedna utakmica, da na njoj izgledamo kao u većem delu prvenstva".

A ona se igra u subotu na stadionu „Rajko Mitić“. Voždovcu u slučaju pobede može da donese plasman u Evropu, Crvenoj zvezdi – titulu.

"Naravno da verujem. Ako radim u sportu, kako drugačije, osim ideje da možemo da napravimo dobar rezultat. Neće biti lako, ali šanse postoje. Ne mogu da verujem da idemo tamo, a da se unapred sve zna“, dodao je Linta.

Na njegove reči spontano je reagovao Aleksandar Stanojević, trener Partizana:

"Nisam ni ja verovao...“.


tagovi

Aleksandar LintaAleksandar Stanojevićfk voždovacFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara