Robert Levandovski (©Reuters)
Robert Levandovski (©Reuters)

Alemani večerao sa Zahavijem i ponudio 2+1 ugovor za Levandovskog, a Bajernu 35.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.04.22. | 09:13

Menadžer poljskog golgetera u pregovorima sa Barselonom

Jedan od igrača koji su već mesecima u centru pažnje zbog očekivane odluke o izboru kluba je Robert Levandovski, koji na leto ulazi u poslednju godinu ugovora sa Bajernom.

Velike su šanse da će Poljak napustiti Minhen, iako bi Bavarci da ga zadrže, a red sa klubovima koji bi ga rado videli u svom dresu je poduži. Čini se da trenutno pol-poziciju ima Barselona.

Izabrane vesti

Po informacijama novinara bliskog dešavanjima u katalonskom klubu, Herarda Romera, koje je preneo i tamošnji Sport, sportski direktor Barselone Matje Alemani u sredu uveče večerao je u Barseloni sa Pinijem Zahavijem i predočio mu planove za transfer Levandovskog.

Navodno je iskusnom golgeteru ponudio ugovor na dve godine, uz opciju produžetka na još jednu. To bi trebalo da zadovolji 33-godišnjeg Poljaka koji, svestan da je pred njim poslednji veliki ugovor, od zainteresovanih traži trogodišnju saradnju. Pritom, Alemani je saopštio Zahaviju da je Barselona spremna da ponudi Bajernu između 30.000.000 i 35.000.000 evra za transfer strelca 48 golova u 43 utakmice tekuće sezone. U takvim situacijama uglavnom je reč o gornjoj cifri...

Na Izraelcu je da tu informaciju prenese Bavarcima, čime bi i zvanično bili otpočeti pregovori, piše Sport.

Barselona je tokom zime pogodila dovođenjem Pjer-Emerika Obamejana posle raskida ugovora sa Arsenalom. Gabonac je dao 11 golova u 18 mečeva, ali je Kataloncima potreban i klasičan golgeter u timu, pošto Memfis Depaj, Martin Brajtvajt i Luk de Jong nisu na nivou igrača koji bi bio Ćavijev prvi izbor.

Pominjao se i Erling Haland, mada je za mladog Norvežanina konkurencija mnogo jača. Poslednja vest je bila da ga Bajern vidi kao zamenu za Levandovskog, što Barseloni ide u prilog.


tagovi

Robert LevandovskiPini ZahaviBarselonaLetnji prelazni rok 2022Bajern Minhen

Obaveštavaj me

Barselona
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara