Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Američki superprojekat u Majamiju: Mesi, Suarez, Fabregas i Buskets?

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.11.22. | 00:08

Inter želi omalenog asa Pari Sen Žermena da učini najplaćenijim igračem u istoriji MLS lige. Navodno, u igri i nekadašnji saigrači iz Barselone. Dejvid Bekam glavni pregovarač

Najbolji fudbaleri sveta u poslednjih 15-ak godina, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, u žiži su poslednjih dana. Obojica predvode svoje reprezentacije na Mundijalu u Kataru, gde pokušavaju u poslednjem pokušaju da se domognu „boginje“. Njihova klupska budućnost je neizvesna. Portugalac i Argentinac bi mogli opet da bude zvezde prelaznog roka.

Ronaldo je slobodan igrač posle raskida saradnja sa Mančester Junajtedom, dok Mesiju ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe u junu. Bogati Al Nasr nudi Portugalcu basnoslovni ugovor, dok je Tajms doneo informaciju da je Lionel Mesi blizu Intera iz Majamija, kluba čiji je jedan od vlasnika engleski superstar Dejvid Bekam.

Izabrane vesti

Iz okruženja omalenog asa su demantovali ove navode, ali gde ima dima, ima i vatre. Tajms piše da je Bekam ključni čovek oko ovog transfera koji bi bio izazvao pravu revoluciju u SAD-u i sigurno doprineo razvoja fudbala u zemlji gde je jajasta lopta ipak mnogo popularnija.

Ponedeljak, 11.00: (5,00) Kamerun (3,50) Srbija (1,85)

Nekadašnji as Mančester Junajteda, Reala, Milana i Pari Sen Žerena je trenutno ambsador Katara na Mundijalu. Mesiju ugovor s Svecima ističe 30. juna. PSŽ želi da produži ugovor sa Gaučuosom, a ranije se pisao da bi mogao da se vrati u Barselonu iz koje je otišao na kontroverzan način prošlog leta.

Navodno, Bekam pravi Drim tim na Floridi, a britanski mediji pišu da bi put Majamija mogao Luis Suarez, veteran koji je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Nasionalom iz Montevidea. Urugvajac je najbolje partije u karijeri imao u Barseloni kada je savršeno sarađivao s Mesijem. Takođe, pominje se i Sesk Fabregas, sadašnji igrač italijanskog drugoligaša Koma. Španska Marka je pre nekoliko dana pisala da bi i Serhio Buskets mogao danapusti Nou Kamp već u januaru i preseli se u Majami.

Mesi je pre dve godine rekao da može sebe da zamisli u MLS ligi.

Najpoznatiji igrač Inter Majamija protekle sezone bio je nekadašnji napadač Reala, Napolija i Juventusa Gonzalo Iguain, dok je na klupu tima s Floride Englez Fil Nevil, nekadašnji Bekamov saigrač iz Mančester Junajteda. Inter je osnovan 29. januara 2018. godine.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------


tagovi

Pari Sen ŽermenLionel MesiDejvid BekamMLSmls ligaInter Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara