Nemanja Gudelj u duelu sa Havercom iz Čelsija (©Reuters)
Nemanja Gudelj u duelu sa Havercom iz Čelsija (©Reuters)

Andalužani željni osvete

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.03.21. | 10:56

Sevija poražena od Elčea pre desetak dana, sada na svom Sančez Pishuanu hoće tri boda da bi učvrstila četvrto mesto u Primeri. U startnoj postavi najavljen srpski reprezentativac Nemanja Gudelj

Loš period je iza Sevilje. Andalužani su ispali iz Kupa kralja, Lige šampiona, poraženi su od Barselone na Sančez Pishuanu (0:2), doživeli krah od Elčea u gostima (1:2) u Primeri, ali su u nedelju prekinuli očajan niz pobedom protiv Betisa u gradskom derbiju.

Čini se da četa Đulena Lopetegija ne može dalje od četvrte pozicije i plasmana u Ligu šampiona. Jedina pretnja za to mesto do kraja sezone je Real Sosijedad. Priliku za nova tri boda, ali i revanš Elčeu za poraz pre desetak dana je današnji (19.00) odloženi meč drugog kola Primere.

Izabrane vesti

Gosti su prvi iznad crte i čeka ih grčevita borba za opstanak u španskoj eliti. Dobra vest za domaćina da je spreman Lukas Okampos koji je propustio nekoliko mečeva zbog povrede. Marka smatra da Argentinac neće igrati u prvoj postavi, da će Lopetegi da ga odmeri. Nemanja Gudelj je najavljen u startnih 11 i sa iskusnim Hrvatom Ivanom Rakitićem trebalo da čini bedem na sredini terena. U napadu En Nesiriju bi trebalo da se pridruže Munir i Suso. Holanđanin De Jong će šansu da čeka u nastavku utakmica. Zbog povreda za Sevilju neće igrati Aleks Vidal, Dijego Karlos i Đoan Đordan.

Kod gostiju van tima je jedino Antonio Baragan. Elče je početkom meseca dobio Sevilju sa 2:1 pogocima Gutija i Karilja.

19.00: (1,47) Sevilja (4,10) Elče (7,75)

Andalužani imaju čak devet pobeda na svom terenu na 13 utakmica ove sezone u Primeri, a primili su samo devet golova. Elče ima užasan niz od pet vezanih poraza na gostovanjima u šampionatu Španije, pa je jasno ko je favorit na Sančez Pishuanu.

Sevija pod komandom nekadašnjeg selektora Španije igra tvrdo, na mali broj golova. Mreža Andalužana se zatresla samo 20 puta u ovom prvenstvu. Samo je Atletiko primio dva gola manje.

Od poslednjih četiri meča ova dva tima, Sevilja ima tri pobede, uz pomenutu poraz 6. marta ove godine. Na sedam od osam poslednjih mečeva Sevilje i Elčea dolazio je tip 2-3.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE BARSELONA DA BUDE ŠAMPION ŠPANIJE JE 2,60.

Odloženi meč drugog kola Primere, Sevilja – Elče (19.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

PRIMERA – ODLOŽENI MEČ 2. KOLA

Sreda

19.00: (1,47) Sevilja (4,10) Elče (7,75)

***kvote su podložne promenama



tagovi

PrimeraŠpanijaSeviljaElče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara