Andreja Stojanović (©MN Press)
Andreja Stojanović (©MN Press)

Andreja Stojanović na pragu Radničkog

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.07.22. | 20:56

Bek Kolubare već sutra stiže u Niš...

(Od dospisnika Mozzart Sporta iz Niša)

Leva strana terena iznenada je postala najproblematičnija u Radničkom. Odlazak Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu upraznio je krilnu poziciju, a muke na levom beku, na koje je trener Tomislav Sivić upozoravao i pred početak sezone, multiplikovale su se gafovima Bojana Mlađovića – skrivio tri penala na dve vezane utakmice.

Izabrane vesti

Radnički je ekspresno reagovao i pokušaće da jednim udarcem ubije dve muve, dogovorivši dolazak Andreja Stojanovića, ful-beka iz Kolubare, momka koji pokriva obe pomenute pozicije.

Ima nepune 24 godine, afirmisao se kao deo omladinskog tima Čukaričkog, prvaka Srbije za sezonu 2015/16, seniorsku karijeru počeo u Zemunu, a u dresu kluba iz Lazarevca bio je saigrač aktuelnog sportskog direktora Radničkog Aleksandra Jovanovića, što mu je bila dodatna preporuka.

U prethodnom periodu bio je na meti Crvene zvezde.

Stojanović se nalazi u izlaznoj godini ugovora, što bi moglo da koriguje obeštećenje i doprinese da dva kluba, koja je ovog vikenda trebalo da odigraju meč trećeg kola Mozzart Bet Superlige, pronađu zajednički jezik.

Kako saznaje Mozzart Sport, Stojanović bi sutra trebalo da stigne u Niš na završne pregovore i vrlo je izvesna realizacija ovog transfera.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Radnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara