Mihael Frej (©AFP)
Mihael Frej (©AFP)

Antverpen sve jači, stigao je Radža, a tu je i raspucano pojačanje iz Fenerbahčea

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 14:24

Švajcarac Mihael Frej postigao je pet golova prošle nedelje u Liježu protiv Standarda u Župiler ligi, a danas preti i Šarlroi

Antverpen je poslednjih godina u vrhu belgijskog fudbala. Ovo prvenstvo nije dobro krenulo. Na startu su doživljena dva poraza, ali je prošle nedelje pobeđen Standard u Liježu sa čak 5:2 i najavljene bolje igre u nastavku Župiler lige.

Prošle sezone četvtoplasirani tim u belgijskom prvenstvu u nastavku sezone biće jači za Radžu Najngolana. On je u petak dogovorio dvogodišnju saradnju sa belgijskom timom. Vraća se u otadžbinu posle 17 godina, a zaradiće 4.000.000 evra.

Izabrane vesti

Protekle nedelje popularni Nindža je raskinuo saradnju sa Interom. Igrao je poslednje dve sezone na Sardiniji, u Kaljariju. Najbolje partije u karijeri iskusni vezista je pružao u Romi, a u redovima Nerazura se nije proslavio. Debi Najngolana u novom timu se očekuje naredne nedelje. Antverpen će večeras (20.45) u Šarlroi da igra bez najnovijeg pojačanja.

20.45: (2,60) Šarlroa (3,30) Antverpen (2,70)

Domaćin nije poražen u ovom šampionatu. Na tri utakmice je sakupio pet bodova, a crno-beli su primili samo jedan pogodak i to u prošlom kolu protiv Levena (1:1). Gosti iz Antverpena i ove sezone igraju efikasne utakmice, na gol više. Najbolji strelac na startu belgijske elite je Švajcarac Mihael Frej koji je postigao šest od sedam pogodaka svog tima. On je ovog leta stigao za 2.00.000 evra iz Fenerbahečea. Prethodnih godina je bio na pozajmicama u Nirnbergu i Beverenu. Prošle nedelje je odigrao meč karijere, postigao je svih pet pogodaka u Liježu, u pobedi Antverpena protiv Standarda u gostima sa 5:2.

Na četiri vezana utakmice ovih timova bio je tip 2-3. Prošle sezone su domaćini bili uspešniji u međusobnim susretima. Antverpen je slavio sa 2:1, a Šarlroa sa 2:0.


tagovi

Belgija 1BelgijaAntverpenŠarlroaŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara