Aron Remzi (©Reuters)
Aron Remzi (©Reuters)

Aron Remzi košta Juve 18.000 evra po minutu?!

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.10.21. | 13:00

Ozbiljan promašaj Stare dame

Bili su čuveni po tome što su umeli da upecaju vrhunskog igrača koji je baš ostao bez ugovora, tako su uostalom u Torino stigli, Andrea Pirlo, Pol Pogba, Dani Alves, Sami Kedira, Emre Džan, za smešne pare uzeli su Karlosa Teveza, nije čak ni Adrijen Rabio bio loš potez, ali u slučaju Arona Remzija – Juve se opasno prevario.

Velški fudbaler je za dve i kusur godine u Torinu odigrao 69 utakmica, ali ove sezone je kod Masimilijana Alegrija sakupio tek 90 minuta raspoređena u četiri meča.

Izabrane vesti

Premalo za jednog od najplaćenijeg igrača u timu. Podsetimo, Remzi u Torinu prima 7.000.000 evra godišnje, pošto ga je Uprava nagradila velikom platom kada je sa čistim papirima izabrao Juvenuts.

S ove distance – užasna odluka, jer Remzijev ugovor traje do 2023. godine, a ove sezone je prema proračunima Gazete delo Sport, svaki njegov minut na terenu koštao Juve čak 18.000 evra!

Prosek za ove dve godine je na sumi od 5.000 evra. Ni to nije dobro. Ovo je već skandalozno.

Da sve bude gore, Stara dama je Remzijevim menadžerima ovog leta isplatila još 2.800.000 evra zbog toga što je ostao u klubu. Nije baš ni da su se mnogi otimali za njegov unosan ugovor.

Jeste dobar igrač, ne za toliko para i ne sa toliko povreda. Zbog toga će Juve pokušati da ga proda ovog januara. Pitanje je samo ko će da se javi sa ponudom.

Alegri inače ne računa ni na Vestona Mekenija za koga će Juventus tražiti oko 30.000.000 evra.



tagovi

Aron Remzi

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara