Frank Kesi (©Reuters)
Frank Kesi (©Reuters)

Barsa i Kuman sanjaju Franka Kesija, pitanje je imaju li para?

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.10.21. | 11:45

Rahim Sterling nije tako realna opcija

Para nema za najbolje na svetu, Đoan Laporta ni ne krije da Barselona mora da se orjentiše na mlade igrače. Ali ne mogu ni svi da budu tinejdžeri. Potrebno je iskustva, pa i mišića, a kako Katalonci letos nisu uspeli da uzmu Žoržinja Vajnalduma sada bi mogli da probaju sa Milanovim Frankom Kesijem, piše lokalni Mundo Deportivo.

Vezista iz Obale Slonovače dugo već odbija da potpiše novi ugovor sa Rosonerima, u Italiji su letos smatrali: baš zato što ima nekakav dogovor sa Pari Sen Žermenom. Sveci su u međuvremenu Liverpulu uzeli Vajnalduma i pitanje je koliko im je sada Kesi potreban.

Izabrane vesti

20.45: (4,10) Albanija (3,25) Poljska (2,10)

Još veće pitanje je ima li Barselona – koja u prethodnom prelaznom roku nije uspela da sačuva ni Ilaiša Moribu, novog fudbalera Salcburga – novca da finansira ovakav posao?

Milan je naime tokom celog leta pokušavao da ubedi Kesija da produži ugovor koji mu ističe na leto. Sa početne plate od 3.000.000 evra, dobacili su do čak 6.5000.000. Spekulisalo se tada da Kesijevi zastupnici traže 8.000.000 fiksno i još 2.000.000 evra u bonusima.

Ako i dočeka leto bez novog ugovora sa Rosonerima sigurno mu neće manjkati ni ponuda ostalih klubova, pošto u Milanu odlično igra. Spekulisalo se da su pored Pari Sen Žermena zainteresovani i Atletiko Madrid, Mančester junajted i Liverpul. Milan i dalje nudi novi ugovor, ali ispituje i teren sa strane, tražeći alternativu. Pod lupom je 21-godišnji vezista Olimpika iz Marselja Bubakar Kamara, takođe mu ugovor ističe na leto 2022.

Ronaldu Kumanu je ovakav igrač potreban da učvrsti vezu, ali malo je verovatno da će Barsa moći da ga napadne već u januaru, a to bi drugi mogli da iskoriste.

S druge strane, Mundo Deportivo sumnja u informacije ostrvskih medija da će Barsa krenuti po Rahima Sterlinga, čak i ako on ne produži saradnju sa Mančester Sitijem, jer na levoj strani već ima Memfisa Depaja i Ansua Fatija, dok engleski reprezentativac nije baš idealan za desno krilo, pa ne bi bio idealan dodatak za tim čak i ako bi Usman Dembele otišao sa stadiona Kamp Nou.


tagovi

Frank Kesi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara