Borha Iglesijas i Ajtor Garsija (©Reuters)
Borha Iglesijas i Ajtor Garsija (©Reuters)

Betis i Levante na gol više

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 11:07

Promo kvota u Mozzartu na pobedu zeleno-belih – 1,92. Na poslednje četiri utakmice ova dva tima bilo je 4+. Nemanja Radoja i dalje ne igra za ekipu iz Valensije

Čileanski stručnjak Manuel Pelegini uspeo je da razmrda zeleno-beli deo Sevilje. Betis je opet u vrhu Primere, kandidat za Ligu Evrope, za razliku od prethodnih godina kada bio jedno od neprijatnih iznenađenja u šampionatu Španije. Imao je andaluzijski tim četiri vezane pobede, dobio je Alaves sa 3:2 posle preokreta u drugom poluvremenu, ali je prošle nedelje zaustavljen od gradskog rivala Sevilje (0:1). Marokanac En Nesiri je postigao gol odluke i prekinuo odličnu seriju zeleno-belih.

Betis je na šestom mestu, a najviše što može do kraja sezone je peta pozicija. Cilj je Evropa. Večeras (21.00) na Benito Viljamarinu stiže Levante koji je na odličnom devetom mestu i koji bi mogao da se umeša u borbu za izlazak u međunarodno takmičenje. Imao je tim iz Valensije šansu da igra i finale Kupa kralja, ali je u revanšu polufinala, posle 1:1 na San Mamesu, poražen na svom terenu od Bilbaa sa 2:1.

Izabrane vesti

21.00: (1,92) Betis (3,50) Levante (4,20)

Napadač domaćina Borha Iglesijas je u odličnoj formi. On će biti najveća opasnost po goste, kao i odlični Nabil Fekir. Sa sedam pogodaka najbolji strelac zeleno-belih u ovoj Primeri je Serhio Kanales. Legenda kluba Hoakin je džoker ove sezone. Pelegrini ne može da računa na povređene Kamarasu i Danija Martina.

Levante stiže u Sevilju bez srpskog veziste Nemanje Radoje koga nema već duže vreme. Van stroja su i Melero, Ročina, Kampanja i Postigo. U špicu su sigurni Morales i Rođer.

.......................................................

* Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače. Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš. Saznaj više OVDE.

.......................................................

U prvom delu sezone viđena je goleada i pobeda Levante sa 4:3. Ova dva tima igraju efkasne međusobne duela. Na pet u nizu je bilo 3+, a na četiri uzastopna duela mreže su se tresle četiri ili više puta. Sve to obećava zanimljivu utakmicu u Sevilji. Poslednje tri utakmice ova dva tima na Viljamarinu bilo je 3+, a Betis je dobio tri od poslednja četiri meča protiv Levantea u Sevilji.

Prvu utakmicu 28. kola Primere, Betis – Levante (21.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

BetisLevantePrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara