Moises Kaisedo (©Reuters)
Moises Kaisedo (©Reuters)

Brajton stavio Kaiseda na hlađenje, zabranjeno mu je da dolazi na treninge

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.01.23. | 17:40

Ne igra protiv Liverpula u nedelju, ostaje da se vidi hoće li izboksovati transfer

Vapaji Moisesa Kaiseda na dda mu se dozvoli da pređe u Arsenal ili Čelsi kako bi mogao da prehrani svojih devetoro braće i sestara produžili su agoniju u kojoj se nalazi Brajton zbog svog mladog veziste.

Njegovo emotivno obraćanje na društvenim mrežama gde moli klub da ga pusti doveo je čelnike Brajtona u nezavidnoj poziciji dan uoči važnog meča FA kupa protiv Liverpula zbog čega je Roberto De Zerbi doneo važnu odluku – Ekvadorcu je zabranjeno da dolazi na treninge! To je zasad privremena mera, odnosno dok se ne završi meč protiv Liverpula, a izvesno je da mu neće biti dopušteno da se pojavi pred saigračima dok se ne završi transfer saga.

Izabrane vesti

Sa Ostrva stižu detalji da Brajton razmatra Kaisedov zahtev za transfer, što znači da bi Arsenal ili Čelsi zaista mogli da dobiju željeno pojačanje do kraja prelaznog roka 31. januara.

Nedelja, 14.30: (2,75) Brajton (3,35) Liverpul (2,55)

Kaisedo nije bio prisutan na treninzima Brajtona u subotu i neće konkurisati za tim u nedelju. Kako se navodi, klub je odlučio da igrača stavi na hlađenje, kako bi dobro razmislio o svemu i razbistrio glavu pre nego što se zatvori transfer pijaca. U klubu i pogotovo De Zerbi smatra da Kaisedo sada nije u pravom mentalnom stanju da odgovori visokim zahtevima utakmice, zbog čega i nije planirano da igra protiv Redsa.

Ekvadorac radi sve kako bi izboksovao transfer, pošto je nedavno promenio i agenta, preko kojeg takođe vrši pritisak da bude prodat. To bi verovatno značilo da Brajton ipak mora da spusti zahteve za obeštećenje, pošto ni Arsenal, ni Čelsi nisu spremni da izdvoje 90.000.000 evra. Bar ne u ovom trenutku.

Podsetimo, Brajton je već odbio Čelsijevih usmenih 50.000.000 i Arsenalovih 70.000.000 evra u formi zvanične ponude i traži mnogo više. Kaisedo je u svojoj poruci na društvenim mrežama poručio klubu da njegovom prodajom može potpuno da rekonstruiše tim i okrene novi list, a njemu bi transfer pomogao da prehrani porodicu koju praktično nosi na grbači.


tagovi

Mojzes KaisedoZimski prelazni rok 2023ČelsiArsenalBrajton

Obaveštavaj me

Čelsi
Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara