Milan Škrinijar (©Reuters)
Milan Škrinijar (©Reuters)

Čelsi se već okrenuo novoj meti: Slede razgovori sa Interom i čuvenim posrednikom za Škrinijara

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.07.22. | 20:38

Najveća prepreka u realizaciji transfera je novac

Odlukom Žila Kundea da izabere Barselonu pre Čelsija šampion Evrope iz 2021. godine preživeo je novi ozbiljan debakl na letnjoj transfer pijaci jer nije ispunjena još jedna velika želja Tomasa Tuhela. Ipak, na Stamford Bridžu ne očajavaju mnogo i već su krenuli u akciju po kupovinu alternative za francuskog štopera, pa je tako ponovo aktuelan Milan Škrinijar.

Slovački štoper se za Čelsi vezivao još pred kraj prošle sezone, kada je u priči bio jedno vreme i Totenhem, ali su se oba londonska kluba okrenula drugim opcijama. Čelsi je posle završenog Kalidua Kulibalija za 40.000.000 evra želeo Žila Kundea, što se ispostavilo kao nemoguća misija, dok je Presnel Kimpembe i dalje u igri, s tim što Čelsi insistira na zvučnijem imenu i kvalitetnijem pojačanju.

Izabrane vesti

6. avgust, 18.30: (5,40) Everton (3,70) Čelsi (1,75)

Kako javljaju dobro obavešteni izvori iz Italije, Čelsi je već zakazao razgovore sa čelnicima Intera i Paolom Busardom, čuvenim posrednikom koji je završio neke od najvažnijih poslova na Čizmi i pogotovo za Inter. Upravo je njemu i povereno još početkom leta da završi Škrinijarov transfer u PSŽ, ali su pregovori sa francuskim šampionom zapali u ćorsokak zbog prevelike razlike u ponudi i potražnji. Naime, PSŽ ne ceni Slovaka iznad 50.000.000 evra, dok Inter traži čak 20.000.000 evra više, mada navodno postoji uverenje da bi posao mogao da bude dogovoren za 60.000.000 evropskih novčanica...

Slična priča je i sa Čelsijem, bar kada su finansijski detalji u pitanju. Nerazuri su i dalje zainteresovani da prodaju Škrinijara kako bi dalje finansirali kupovinu novog štopera, mada je vicešampion Serije A već pretrpeo šamar od Juventusa zbog Bremera, dok je Nikola Milenković i dalje opcija.

Podsetimo, Tuhel je posle loših igara na pripremama i nekih teških poraza javno kritikovao novu upravu Čelsija zbog manjka adekvatnih pojačanja koja bi zamenila igrače koji su već otišli. U poslednjoj liniji stigao je samo Kalidu Kulibali, dok je kapitalac leta zasad Rahim Sterling koji je iz Mančester Sitija stigao za 56.000.000 evra, s tim da bi vrednost transfera mogla da naraste sa bonusima.


tagovi

Milan ŠkrinijarČelsiInterLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Čelsi
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara