Anhel Di Marija (©Reuters)
Anhel Di Marija (©Reuters)

Di Marijin lajk nije bio slučajan: Juve nudi jednogodišnji ugovor

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.05.22. | 14:00

Argentinac bi mogao ovog leta u Torino

Veliku pažnju u fudbalskom svetu izazvao je potez Anhela Di Marije da lajkuje fotografiju novog Juventusovog dresa, Momentalno su krenula nagađanja da li to znači i nuđenje Argentinca torinskom klubu, a po pisanju Gazzete, upravo tako nešto je i bilo.

Navodono bi saradnja trebalo da bude dogovorena već do kraja meseca.

Izabrane vesti

Po informacijama sa Apenina, Juventus nudi 34-godišnjem krilnom napadaču jednogodišnji ugovor pre nego što se vrati u domovinu da okonča karijeru.

Torinezi traže zamenu za Paula Dibalu, koji se već neko vreme dovodi u vezu sa Interom, a Di Marija se nameće kao finansijski povoljno rešenje jer mu za mesec i po dana ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, te bi došao ko slobodan igrač, ali i zbog njegove želje da odigra još jednu sezonu u Evropi. Kvalitet nije upitan, reč je o vrhunskom krilu, mada su u Juventusu u nedoumici zbog njegovih godina, kao i činjenice da bi usled kratkoročnog ugovora izgubili pravo na poresku olakšicu koja se odnosi na 50 odsto umanjenja bruto plate igrača.

Di Marija je u sezoni na izmaku sakupio tek 29 nastupa za PSŽ, pošto je dolaskom Lea Mesija pao u drugi plan. Dao je tri i namestio osam golova.


tagovi

Anhel Di MarijaLetnji prelazni rok 2022JuventusPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Juventus
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara