Din Smit (©Reuters)
Din Smit (©Reuters)

Din Smit razočaran: Čemu služi VAR? Pogba se sam sapleo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.01.21. | 23:45

Trener Aston Vile smatra da sudija nije doneo ispravnu odluku

Samo dva minuta pošto je Aston Vila izjednačila na Old Trafordu, Mančester junajted je uspeo da vrati prednost, a onda i zadrži 2:1 do kraja za tri boda koja su ga poravnala s Liverpulom na vrhu Premijer lige, a goste iz Birmingema ukočila u trci za mesto u Ligi šampiona.

Presudnim se ispostavio penal u 60. minutu, šesti ove sezone dosuđen Junajtedu u korist na premijerligaškim terenima, koji je u gol pretvorio Bruno Fernandeš.

Izabrane vesti

Prethodno se Pol Pogba odlično gradio i čuvao loptu od Daglasa Luiza, a kada je pao, sudija Majkl Oliver je prekinuo igru i posle pogledanog snimka pokazao na belu tačku.

Trener gostiju, Din Smit, smatra da je doneo pogrešnu odluku iako mu se i samom u prvi mah činilo da je bio prekršaj.

"Mislio sam da je bio penal, ali kada sam pogledao snimak video sam da se Pogba sam sapleo. Ne znam zašto Majkl Oliver to nije mogao da vidi. Tome služi VAR, zar ne? Sam se sapleo, Ponovo sam gledao snimak i ne mislim da je bio penal", uveren je strateg Aston Vile.

Ekipa iz Birmingema odigrala je vrlo dobro, ali nije uspela da izbegne prvi poraz posle šest utakmica.

"Znamo da smo trenutno na dobrom putu. Doveli smo dobre igrače koji su se uklopili sa onima koje smo imali. Ovo nam je tek druga sezona od povratka u Premijer ligu i zadovoljni smo kako napredujemo", konstatovao je Din Smit.



tagovi

Pol PogbaDin Smit

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara