Baski se nadaju Ligi Evrope (©Reuters)
Baski se nadaju Ligi Evrope (©Reuters)

Dvojke na Bilbao i Jang Bojs su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.05.23. | 10:52

Nigde nećete da nađete veće

Nema ovog četvrtka Lige Evrope i Lige konferencije, ali to ne znači da neće biti uzbuđenja širom Evrope kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svetu. Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve dvojke koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kvote na pobedu Atletik Bilbaa u obližnjoj Pamploni protiv Osasune u Primeri, kao i na Jang Bojs u Luganu u pretposlednjem kolu šampionatu Švajcarske.

Izabrane vesti

Posle poraza Betisa na svom terenu od Hetafea u sredu uveče, rastu šanse Bilbaa da u finišu Primere stigne do Lige Evrope. Baski su na mestu koje vodi u Ligu konferencije, ali prete i Đirona, Sevilja, pa i današnji rival Osauna koja ima samo tri boda manje. Domaćin je u padu forme, ima ti poraza u poslednja četiri meča. Bilbao je pre pet dana trijumfovao na svom terenu protiv Selte i prekinuo niz od četiri meča bez pobede. Ovi timovi su ove sezone igrali tri meča, jedan u prvenstvu i dva u Kupu kralja. Dva puta je bilo bez pobednika, dok je Osasuna slavila u prvom meču polufinala sa 1:0 na svom terenu. Crveno-beli će pokušati da prvi put ove sezone sruše Bikove iz Pamplone.

LUGANO – JANG BOJS (ČETVRTAK, 20.30), DVOJKA 2,15

Mladi momci iz Berna su vratili pehar šampionata Švajcarske koji je prošle godine pripao Cirihu. Dva kola pre kraja imaju čak 17 bodova više od Serveta. Lugano je treći, može i do drugog mesta i kvalifikacija za Ligu šampiona. Domaćinu ovaj meč više znači, ali gosti su kvalitetniji. Iako su davno prvaci, Jang Bojs ne posustaje, sakupio je 10 bodova u poslednja četiri kola. Lugano nije poražen na devet poslednjih mečeva. Ove sezone ovi timovi su odigrali tri meča, dva puta je slavio Jang Bos, dok je poslednji duel u Bernu završen bez pobednika – 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

najigraniji parovi danabet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara