FILMSKA PRIČA: Zvezda spremila 1.800.000 za Garsiju, dogovor bio na vidiku, a onda je gazda Olimpijakosa uzeo telefon...

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.08.19. | 08:13

Još jedan triler čeka čelnike Crvene zvezde

Čelnici Crvene zvezde preživeli su ove sedmice već jedan triler, onaj u Kopengahenu, a sada ih čeka još jedan čiji ishod ne može da se nasluti. Sve je tokom jučerašnjeg dana slutilo da će srpski šampion dobiti ogromno pojačanje na poziciji krila, odnosno da će već danas član Las Palmasa Mateo Garsija doći u Beograd na završne pregovore sa srpskim šampionom.

Sve je išlo ka tome da će Crvena zvezda biti jača od grčkog Olimpijakosa, pošto je prema saznanjima MOZZART Sporta Las Palmas prihvatio ponudu iz Beograda tešku 1,8 miliona evra. Dakle, Crvena zvezda je bila spremna da drugim najvećim transferom u istoriji kluba (prvi je Boaći 2,5 miliona evra), dodano pojača tim za duele protiv Jang Bojsa. Pomenuto obeštećenje bilo bi isplaćeno klubu sa Kanarskih ostrva u tri rate, što dovoljno govori koliko su bili ozbiljni pregovori Zvezde i Las Palmasa.

Izabrane vesti

Zvezdin prvi pik za krilo je Mateo Garsija! Drugi je Moha

 I dalje postoji mogućnost da Argentinac rođen 1996. godine dođe u Beograd, ali tokom prethodne noći stvari su se malo zakomplikovale.

Situaciju je promenio gazda Olimpijakosa Evangelos Marinakis. Ponuda Crvene zvezde je bila jača od Olimpijakosove koja je iznosila 1,5 miliona evra (grčki mediji baratali nešto većom cifrom). Međutim, kada je osetio da mu izmiče viđeno pojačanje kontroverzni vlasnik grčkog velikana je uzeo telefon u ruke i pozvao krilog fudbalera, strelca 11 golova u prvenstvu Helena prošle godine. Predočio mu je novu ponudu Olimpijakosa, što je imalo uticaja na Argentinca i njegov menadžerski tim. Navodno, Mateo Garsija se i dalje premišlja, iako je Crvena zvezda postigla dogovor sa Las Palmasom. Sa druge strane čelnici srpskog šampiona ga očekuju vrlo brzo u Beogradu. Možda već i danas.

Naravno, i dalje postoji mogućnost da crveno-beli naprave odlučujući korak kada je reč o angažovanju mladog Argentinca. Posebno, što je Garsija targetiran kao prva opcija. Njegovo ime je tek juče izašlo u javnost, ali ljudi iz sportskog sektora crveno-belih odavno su ga targetirali kao potencijalno pojačanje. Čekali su samo ishod duela sa Kopenhagenom, koji im je na kraju doneo više od devet miliona evra.

Krili su identitet prve želje na poziciji krila, jer su znali da je Garsija posle odlične sezone u dresu Las Palmasa vrlo tražena roba.

Zvezda će imati paklenu konkurenciju: Olimpijakos za Garsiju nudi 1.750.000 evra!

Videćemo šta će doneti petak... Imamo triler. Na Marakani čekaju rasplet i nadaju se da će u diplomatskom ratu pobediti Marinakisa i Olimpijakos, koji su se „naklatili“ na Zvezdine pikove. Počelo je sve sa Ranđelovićem, nastavilo sa Soldanom, sad je red došao na Garsiju.

Crvena zvezda je pikirala i Marokanca Mohu iz Slovana, ali on je i dalje druga opcija. Sve oči biće uprte u Garsiju. 

Pogledajte prvu epizodu nove serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara