Nikola Čumić (©Star Sport)
Nikola Čumić (©Star Sport)

Grci pišu: Čumić oduševio na pripremama, menjaju se Olimpijakosovi prioriteti

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.07.21. | 13:53

Srpski krilni napadač je sve bliži tome da mu se potpuno izmeni status

Ostanak Nikole Čumića u Pireju nije izgledao tako izvesno uoči početka priprema za novu sezonu. Ali, kako to u životu obično bude, sve može da se okrene nabolje preko noći.

Talentovani srpski krilni napadač je posle dobrih igara u kontrolnim mečevima protiv Salcburga i sofijskog CSKA potpuno izmenio svoj status i sada u redovima grčkog šampiona gotovo da i ne razmišljaju o njegovom kaljenju na pozajmici.

Izabrane vesti

(1,95) CRVENA ZVEZDA (3,85) ARIS (3,55)

Čumić je odigrao završnih pola časa u porazu od Salcburga (0:3), dok je njegov gol protiv CSKA doneo pobedu. Zbog toga je dobio pohvale od trenera Pedra Martinsa.

“Čumić nam je poslao jasnu poruku. U poslednja dva meča je igrao jako dobro i pokazao nam koliko zaista želi da zadrži mesto u ovom timu“, poručio je Martins posle meča sa bugarskim klubom.

Kako grčki mediji navode, Martins je spreman da nagradi Užičanina za veliko zalaganje na treninzima, pogotovo jer pokazuje u kontinuitetu da je spreman da “grize“ za svaki minut na terenu. Zbog toga se čak na Karaiskakisu razmišlja o tome da se promene prioriteti na letnjoj transfer pijaci, između ostalog da se na pozajmicu šalju neki drugi mladi igrači kako bi sticali iskustvo.

Čumić je u Olimpijakos stigao u januaru 2020. iz niškog Radničkog za 500.000 evra, ali od tada nije dobio prostor za igru u Pireju. Prvo je ostao na pozajmici u Radničkom do prekida sezone zbog pandemije virusa korona, da bi prošle jeseni otišao na kaljenje u Sporting Hihon gde je na 31 meču upisao po dva gola i asistencije.



tagovi

Nikola ČumićOlimpijakosPedro Martins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara