Nenad Krstičić s menadžerom Zoranom Pavlovićem
Nenad Krstičić s menadžerom Zoranom Pavlovićem

Zvanično: Krstičić se vratio u Zvezdu, ugovor na tri godine

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.07.21. | 12:06

Iskusni vezista ovog puta sarađivaće s Dejanom Stankovićem

Najavljeno - potpisano! Sada i zvanično - Nenad Krstičić vrati se u Crvenu zvezdu posle dve i po godine boravka u atinskom Aeku!

Krstičić je sa osvajačem duple krune potpisao trogodišnji ugovor vredan 35.000 evra mesečno.

Izabrane vesti

(1,95) CRVENA ZVEZDA (3,85) ARIS (3,55)

Ono što su ljudi iz stručnog štaba i vrha kluba želeli, to im se konačno ostvarilo! Posle višemesečnog iščekivanja, Krstičić je u svom sada bivšem klubu uspeo da izboksuje raskid ugovora, posle čega je imao otvoren auto-put za povratak u Ljutice Bogdana 1a, što se sada i dogodilo. Ostvarila se iskrena ambicija celog kluba da u svoje redove vrati jednog od najboljih igrača iz mandata Vladana Milojevića na klupi crveno-belih. Imao je Krstičić šansu da obnovi saradnju s čovekom s kojim je osvojio dve titule i igrao grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope, ali je srce htelo nazad u Beograd.

Očekuje se da se Krstičić uskoro priključi Dejanu Stankoviću i novim saigračima na pripremama u Austriji, kako bi brusio formu za početak evropskih kvalifikacija i napada na novu grupnu fazu Lige šampiona.

Iskusni vezista je drugo pojačanje Crvene zvezde. Seriju potpisa Crvena zvezda otvorila je bombastično s Aleksandrom Dragovićem, koji se sada nalazi na kraćem odmoru, posle čega će i on da se pridruži ekipi u radu.

Srpski šampion je u međuvremenu doveo i mlade nade – centralnog veznog Železničara Petra Stanića (19) i desnog beka Loznice Milana Ilića (21).

Podsetimo, Crvena zvezda ovih dana intenzivno radi na dovođenju kvalitetnog špica koji bi trebalo dodatno da uveća šanse da se mušema ponovo zatrese na stadionu Rajko Mitić.



tagovi

Nenad KrstičićFK Crvena zvezdaletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara