Gvardiola kao da se miri: Bernardo zaista voli Barsu, ne želim nesrećnog igrača u timu...

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.08.22. | 02:06

Ni PSŽ ne odustaje, podigao ponudu na 70.000.000 evra...

Zanimljivo je bilo na konferenciji za štampu nakon humanitarnog susreta između Barselone i Mančester Sitija na Kamp Nouu. Sama utakmica najmanje je zapravo zanimala novinare. Centralna tema bio je status Bernarda Silve. Maltene sva pitanja Pepu Gvardioli i Ćaviju ticala su se eventualnog transfera portugalskog ofanzivca...

Trener Barse vodio je računa o svakoj izgovorenoj reči, ali nije krio koliko je oduševljen Silvinim kvalitetima...

Izabrane vesti

"A ko ne bi voleo Bernarda u svom timu? Ili Halanda? Ili De Brujnea? Bernardo Silva izvanredno čuva loptu, donosi prave odluke u sekundi... Sjajan je. Međutim znate kakva je situacija. Sve zavisi o Sitija. Nema pomaka po tom pitanju".

Iz Gvardioline izjave može se zaključiti da su Građani spremni da puste Portugalca pod određenim uslovima...

"On je naš igrač, želimo da ostane sa nama. A opet, neću da bilo ko u mom timu bude nesrećan. Kao igrač i kao čovek - radi se o jednom od najboljih sa kojima sam sarađivao. Ali ako stigne ponuda... Ima još nekoliko dana do kraja prelaznog roka, ukoliko Bernardo ode - moraćemo na pijacu. I to uopšte neće biti lako. Treba da znate da on zaista voli Barselonu", zaključio je španski stručnjak i verovtano podgrejao nadu navijača Barselone.

U međuvremenu, L'Ekip u današnjem izdanju donosi informaciju kako od Silve ne odustaje ni Pari Sen Žermen. Štaviše, poslao je novu zvaničnu ponudu u Mančester - čak 70.000.000 evra!

Međutim ako je Silva zaista toliko zagrejan za Barsu jasno je ko je u ovoj trci favorit...


tagovi

Bernardo SilvaLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Barselona
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara