Stadion u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu (©AFP)
Stadion u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu (©AFP)

Hajduk nastavlja trijumfalni niz u Zagrebu, Dragovoljac prežaljen

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.08.21. | 14:38

Hrvatska: Splićani gostuju u prestonici, u Kranjčevićevoj ulici, protiv najslabije ekipe u ligi koja nema nijedan bod posle pet utakmica

Bude se Splićani posle evropskog kraha i ispadanja od kazahstanskog Tobola u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Hajduk se posle toga trgao, vezao je tri pobede u HNL-u i sada je već u gornjem delu tabele, sa tri boda manje u odnosu na lidera Osijek.

Prilika za nova tri boda je gostovanje u Zagrebu u Kranjčevićevoj ulici „fenjerašu“, povratniku u elitni rang, Hrvatskom Dragovoljcu (20.00).

Izabrane vesti

Domaćin će igrati bez suspendovanog Ivana Roce, a prošle nedelje klub su napustili Tonio Teklić i Dino Skorup, igrači pozajmljeni baš iz Hajduka. Razlozi za to nemaju veze s večerašnjom utakmicom.

20.00: (10,0) Hrvatski Dragovoljac (6,50) Hajduk (1,25)

Jasno je da će Dragovoljac šansu protiv Hajduka da traži iz kontranapada. Imali su Splićani u prošlom kolu protivnika koji se odlučio branio bunkerom, nešto slično ga očekuje i večeras. Napašće Hajduk s najjačim snagama, uz Marka Livaju su spremni Biuk, Mlakar, Sahiti i Ljubičić, piše portal Germanijak. Žairo je prodat na Kipar, a Nigerijac Eduok i Grk Dijamantakos su povređeni, pa nisu ni putovali u Zagreb.

Cilj gostiju je jednostavan, uzeti bodove u Zagrebu, nastaviti pozitivan niz i ostati pri vrhu tabele u hrvatskoj eliti. Što se tiče početnih postava, kod Hrvatskog Dragovoljca se očekuje debi Andreja Lukića, koji će da pojača odbranu, a u veznom redu možda zaigra Luka Pasariček, nekadašnji fudbaler Hajduka.

Kod Hajduka se ne očekuju promene u odnosu na utakmicu protiv Slaven Belupa, jedina je nedomica ko će na gol - Kalinić ili Posavec.


tagovi

Hajduk SplitHrvatski DragovoljacHrvatska 1Hrvatska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara