Humanitarni tiket u podne: Sigurica konačni ishodi Uroša Stevanovića za tipovanje u plemenite svrhe

Vreme čitanja: 3min | pet. 05.04.24. | 11:03

Četiri dvojke selektora Delfina, Mozzart osigrava zagarantovanim dobitkom vrednim 100.000 dinara

Družili smo se u martu, i došli do izvanrednih rezultata! Fondacija „Budi human“ od kompanije Mozzart, posredstvom dva dobitna i tri tiketa sa zagarantovanim dobitkom dobija 702.500 dinara, a mi idemo dalje... Čast nam je da pozdravimo Uroša Stevanovića, seletora vaterpolo reprezentacije Srbije koji kao što vidite ima odigrane četiri dvojke.

Onaj koji vodi Delfine do novih medalja, takođe na raspolaganju ima ulog od 50.000 dinara. Došao je do potencijalnog dobitka u iznosu od 199.500 dinara. Naravno, i u ovom slučaju, po novim pravilima „Humanitarnog tiketa u podne“, Mozzart je vezao sigurnosni pojas, pa će i u slučaju da listić ne prođe dobitak biti zaračunat zagarantovanom sumom u iznosu od 100.000 dinara.

Izabrane vesti

Inače, Uroš Stevanović je do mesta selektora Delfina stigao utabanim stazama prethodnika. Vodio je taj put preko brušenja dijamanata i usađivanja pobedničkog gena u mlađim kategorijama do seniorske reprezentacije. Isti taj put pre Uroša prešli su i Dejan Savić, i Dejan Udovičić, i njihovi prethodnici. Neka se tradicija glede rezultata nastavi, a Srbija vratim tamo gde pripada - u svetski vrh, ali i neka prođe naš tiket.

Zadatak za našeg današnjeg gosta nije nimalo lak, ali znao je strateg kragujevačkog Radničkog šta ga čeka kada se prihvatio selektorski poziv, isto kao i kada se latio Mozzart izazova.

Krećemo od dvojke s meča BAJERN – PANATINAIKOS. Ova evroligaška sigurica može da padne samo ako Panatinaikos, druga sila Evrolige skrsti ruke. To se neće desiti zbog Monaka i Barselone koji Grcima duvaju za vrat, kao što to nije bio slučaj u oktobru kada je Panatinaikos dobio poslednji meč para sa 78:71.

U subotu igraju KRISTAL PALAS i MANČESTER SITI, a mi uz Uroša Stevanovića čekamo čistu dvojku. Aresenal je prvi, a Liverpul i Siti iza njega sa samo bodom manje. Nikada veća frka nije bila na čelu Premijer lige, pa Gvardiola ide bukvalno đonom na pobedu protiv Kristal Palasa koji je tek na 14. poziciji. Biće razloga i za osvetu, pošto je poslednji meč para okončan sa 2:2.

Takođe dvojka figurira na meču BRAJTON – ARSENAL. Tobdžije brane prvo mesto, pa Arteta nema ni jedan jedini razlog da ne navali iz sve snage na devetoplasirani Brajton. Arsenal je poslednji meč para u decembru dobio sa 2:0, a sada će motivacija za novi trijumf doći na osnovu bliskog odstojanja koje u odnosu na ovaj klub imaju Liverpul i Mančester Siti.

Seriju dvojki završavamo u nedelju na meču LAMIJA – OLIMPIJAKOS. Ukratko, gostujući Olimpijakos juri trećeplasirani Panatinaikos. Da ta potera uspe, potrebna je I pobeda nad Lamijom koja ima pet uzastopnih poraza. Igraće gosti i za osvetu januarskog poraza, kada ih je današnji rival tukao sa minimalcem.

Inače, naš današnji pulen u igri s plemenitim namerama, Uroš Stevanović kao trener radio je u Partizanu sa kojim je 2011.osvojio Super kup Evrope i titulu prvaka. Nastavio je da radi u Radničkom sa kojim je osvojio drugo mesto u Ligi šampiona 2014. Sa Radničkim je osvojio i Kup Srbije. Posle potpunog renoviranja igračkog kadra u sezoni 2016-17 plasirao se u A ligu, a godinu dana kasnije i u Super ligu. Osvojio je Regionalnu ligu, prvenstvo Srbije i Kup Srbije sa Radničkim. U muškoj reprezentaciji je od 2014. godine kao saradnik Dejana Savića. Potpunom radu sa mlađim kategorijama se posvetio 2018. Ostvario je izizetne rezuzultate dve zlatne medalje i dve srebrne. Od oktobra 2022. godine je selektor seniorske reprezentacije.

Navijaćemo bodro da današnji tiket prođe, uz informaciju sa smo do sada u akciji ostvarili promet donacija u visini od 31.746.509. dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Uroš Stevanovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara