Arturo Vidal i Alasan Plea (©Reuters)
Arturo Vidal i Alasan Plea (©Reuters)

Inter na život i smrt u Menšu, Nikolić za šansu poslednjeg kola i najjače kvote na svetu samo u Mozzartu

Vreme čitanja: 4min | uto. 01.12.20. | 10:02

Probajte samo da pronađete veće kvote na Real, Atalantu i Salcburg....

Vreme je da se aristokratija odvoji od ostatka sveta. Da pokaže da su njihove kočije ipak najokruglijih točkova. Da svi ostali mogu samo da trče, ali ne i da se nadaju mestu za stolom sa za najbogatijima. Međutim, desi se nekad da bude i truckanja na putu, pa i da neko sa plemićkim poreklom ispadne i tresne o zemlju. A večeras bi to vrlo lako moglo da se desi Interu i Antoniju Konteu, kome je ove sezone fokus svakako na Seriji A, ali njegovom egu sigurno ne bi prijalo da i drugu godinu uzastopce takmičenje u Ligi šampiona završi već u grupnoj fazi.

Prošle sezone nadjačali su ga Barselona i Borusija Dortmund. Ove godine to bi mogli da učine drugi španski velikan Real i druga Borusija, ona iz Menhengladbaha. U stvari, ne da bi mogli no je Inter u opansom problem pred meč petog kola Grupe B Lige šampiona u kojem će gostovati u Nemačku.

Izabrane vesti

Ali pre no što preletimo šta bi tačno moglo da se desi, da se prisetimo šta se do sada dešavalo…

PROŠLI U OSMINU FINALA

Grupa A: Bajern (pobednik grupe)

Grupa C: Mančester Siti

Grupa E: Čelsi, Sevilja

Grupa G: Barselona, Juventus

KO U PETOM KOLU MOŽE DO OSMINE FINALA

Grupa A: Atletiko Madrid

Grupa B: Borusija Menhengladbah, Real Madrid

Grupa C: Porto

Grupa D: Liverpul

Grupa F: Borusija Dortmund, Lacio

Grupa H: Mančester junajted

KO NE MOŽE U OSMINU FINALA

Grupa C: Olimpik Marselj

Grupa D: Midtjiland (završiće poslednji u grupi)

Grupa E: Krasnodar, Ren

Grupa F: Zenit

Grupa G: Dinamo Kijev, Ferencvaroš

KO BI U PETOM KOLU MOGAO DA IZGUBI ŠANSE DA PROĐE U OSMINU FINALA

Grupa A: Lokomotiva, Salcburg

Grupa B: Šahtjor, Inter

Grupa C: Olimpijakos

Grupa F: Klub Briž

Grupa H: Istanbul Bašakšehir

Dakle, da vidimo šta bi to moglo da se desi i ko bi mogao da prođe dalje, a ko da ispadne…

GRUPA A

Bajern je sa 12 bodova prošao i već osigurao prvo mesto u grupi, s njim dalje može i Atletiko, ali samo ako savlada Bavarce, a Lokomotiva ne pobedi Salcburg. Marko Nikolić će ispasti i ako odigra nerešeno sa Salcburgom, a Atletiko izbegne poraz od Bajerna. Dakle, Lokomotiva mora po sva tri boda, Salcburg je najopasniji iz kontre, a ovde imajte na umu: nigde na svetu nećete naći toliko jaku kvotu na Salcburg (1,75) kao u MOZZART kladionicama! Uostalom, Salcburgova jedina šansa je da pobedi, mada bi teoretski ostao u igri i ako se obe utakmice završe nerešenim rezultatom, ali bi onda u poslednjem kolu morao da savlada Atletiko.

18.55: (4,70) Lokomotiva (3,90) Salcburg (1,75)

21.00: (2,05) Atletiko Madrid (3,45) Bajern (3,60)

GRUPA B

Antonio Konte na žeravici. Ako izgubi u Menhengladbahu - kraj! U stvari, ni bod mu ne igra. Zapravo, ako ne savladal Borusiju, a Šahtjor pobedi Real, neće moći ni u Ligu Evrope. Borusiji pobeda garantuje osminu finala, igra joj i bod ako Šahtjor ne savlada Real. Ako pobedi i Real izgubi, i zvanično će dalje kao prva iz grupe. Što se tiče Reala, sama pobeda nad Šahtjorom mu garantuje proleće u Evropi. A u MOZZART kladionicama kvota na Realovu pobedu – 1,70! Probajte da bilo gde na svetu nađete veću.

18.55: (5,70) Šahtjor (4,10) Real Madrid (1,60)

21.00: (2,85) Borusija Menhendladbah (3,40) Inter (2,45)

GRUPA C

Olimpik Marselj je promašio takmičenje i čini se da ovde nema velikih nedoumica. Mančester Siti je već prošao, Porto je vrlo blizu, ali Olimpijakos se još nada. Istina, Grcima je potrebno svih šest bodova iz preostala dva meča, večeras sa Velodroma i u poslednjem golu protiv Porta u Atini i to sa bar dva gola razlike. A ni to mu ništa neće značiti ako Zmajevi večeras otkinu bod u Mančesteru. Građanima je taj bod potreban kako bi osigurali prvo mesto i lakšeg rivala u osmini finala. Portu, dakle, igra bod ili čak i poraz ako Olimpijakos ne slavi u Marselju. Grci bi realno bili zadovoljni i Ligom Evrope, za to im treba bod protiv Olimpika.

21.00: (2,55) Olimpik Marselj (3,10) Olimpijakos (2,90)

21.00: (5,50) Porto (3,80) Mančester Siti (1,65)

GRUPA D

Liverpul se nada da će obaviti posao pre poslednjeg kola, potrebno mu je da izbegne poraz od Ajaksa, jer se Holanđani u poslednjem kolu sastaju sa Atalantom i u tom slučaju neće moći i jedni i drugi preko aktuelnog šampiona Engleske. Liverpul će definitivno biti prvi ako savlada Ajaks, a Atalanta ne pobedi Midtjiland. Danci su svakako poslednji Ajaks i Atalanta će, šta god se večeras desi, odlučivati u međusobnom duelu u poslednjem kolu. A nigde na planeti nećete pronaći kec na Atalantu jak kao u MOZZART kladionicama.

21.00: (1,80) Liverpul (3,80) Ajaks (4,30)

21.00: (1,28) Atalanta (7,00) Midtjiland (10,5)



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara