Marko Pantelić (©MN Press)
Marko Pantelić (©MN Press)

IO FSS potvrdio: Pantelić u ulozi predsednika; zbog regularnosti snimaće se utakmice mlađih kategorija

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.04.21. | 18:14

Čekajući naslednika Slaviše Kokeze...

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak je održana sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao zamenik predsednika FSS Marko Pantelić.

Konstatovao je da je danom podnošenja ostavke, Slaviša Kokeza prestao da obavlja funkciju predsednika nacionalnog Saveza, kao i to da će Marko Pantelić, u skladu sa pravilima Statuta, do izbora novog predsednika obavljati sve poslove iz nadležnosti predsednika FSS, odnosno zastupnika, pošto je u skladu sa odredbama Statuta FSS već upisan kao zastupnik Saveza u odgovarajući registar koji vodi Agencija za privredne registre.

Izabrane vesti

Članovi Izvršnog odbora izrazili su zadovoljstvo zbog odličnog starta A reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. i čestitali selektoru Draganu Stojkoviću, stručnom štabu i igračima na ostvarenim rezultatima, odnosno pobedama protiv Irske, Azerbejdžana i remiju sa evropskim prvakom Portugalom.

Usvojen je, takođe, finansijski plan za 2021. godinu, a doneta je i odluka o snimanju svih utakmica Omladinske i Kadetske lige Srbije u cilju regularnosti i afirmacije fudbala u mlađim kategorijama, navodi se u saopštenju.

Izvršni odbor je odlučio i da 30 dece sa Kosova i Metohije budu gosti u kampovima FSS u narednom periodu.



tagovi

Marko Pantelićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara