Foto: FK Radnički Niš
Foto: FK Radnički Niš

Iskusni štoper u Nišu: Savić pojačao Radnički

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.09.21. | 19:13

Novo lice na Čairu

Radnički iz Niša je danas zvanično promovisao Milana Savića, iskusnog štopera koji je sa klubom sa Čaira potpisao ugovor poslednjeg dana prelaznog roka.

Fudbaler ponikao u Partizanu tokom bogate karijere igrao je za mlađe kategorije Genta u kojem je i zakoračio u seniorski fudbal, a potom je branio boje OFK Beograda, Novog Pazara, Anortozisa, Balzana, RFS-a, Zemuna, Intera iz Zaprešića i Etnikosa, a po dolasku u Niš otkrio je ambicije.

Izabrane vesti

"Imam veliko iskustvo i želim da ga nadogradim ovde u Nišu. Došao sam da igram i da ekipi pomognem da se vrati u vrh srpskog fudbala. Pokušaću da se što pre nametnem treneru Bataku i izborim se za mesto u prvoj postavi. Radnički je veliki klub, znam gde sam došao i šta se od mene očekuje. Spreman sam za to", rekao je Savić.

Defanzivac bi trebalo bude u protokolu za utakmicu sa Kolubarom u subotu, kada će trenerski debi upisati Radoslav Batak, novi strateg Nišlija.

Radnički posle devet utakmica ima dve pobede, tri remija i četiri poraza, a u prethodna četiri kola tri puta je ostao praznih šaka.


tagovi

Milan Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara