Kings Kangva (©MN Press)
Kings Kangva (©MN Press)

Kangvin agent otkrio: Pregovaramo sa nekoliko italijanskih klubova

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.11.23. | 16:44

“Nadam se da će on biti sledeći igrač iz Zambije u Italiji“, izjavio je Nir Karin u razgovoru za Sport Italija.

Nazad u Rusiju - makar u Krila Sovjetov - Kings Kangva nije hteo. Ali da mu se ukazala prilika da ode u neku atraktivniju, ambiciozniju sredinu, vezni fudbaler bi je iskoristio, što je i u dva navrata i sam priznao ovog leta. A, takvu priliku mogao bi da dobije uskoro, možda već u januaru, jer kako je otkrio njegov agent Nir Karin – vezista iz Zambije pregovara sa nekoliko italijanskih klubova.

Nema Kangve u ozbiljnijim planovima Baraka Bahara. Bio je 24-godišnjak deo istih na startu sezone, počeo je šest od uvodnih sedam utakmica u Mozzart Bet Superligi, ali je posle poraza od Čukaričkog na Banovom Brdu izgubio mesto u startnoj postavi. U narednih sedam prvenstvenih utakmica upisao je tek 150 minuta. U Ligi šampiona tek sedam, i to u prvom kolu protiv Mančester Sitija. Preostale tri presedeo je na klupi.

Izabrane vesti

Očito je da je izgubio Kangva izgubio poverenje izraelskog stručnjaka i nije tajna da su ga čelni ljudi sa stadiona Rajko Mitić stavili na transfer listu, a kako kaže agent veziste iz Zambije zainteresovanih klubova ima. I dolaze iz Italije.

"Zambija ima veliki broj talenata i nadam se da će sledeći igrač iz Zambije u Italiji biti Kings Kangva iz Crvene zvezde. Već smo u pregovorima sa nekoliko italijanskih klubova", izjavio je Karin za Sport Italija.

Podsetimo, Krila Sovjetov su ranije već slala ponudu za Kangvu na adresu srpskog šampiona, a letos je Gardijan pisao kako su se i Notingem Forest, Fjorentina, Seltik, Lil i Monpelje zainteresovali za momka iz Zambije.

Kangva je u redove crveno-belih stigao iz Arsenala iz Tule u julu 2022. godine za 1.500.000 evra, a u nepunih godinu i po dana odigrao 56 utakmica za Zvezdu uz učinak od 12 golova i devet asistencija.




tagovi

Kings KangvaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara