Uroš Đurđević (©Starsport)
Uroš Đurđević (©Starsport)

Konačno u Primeri? Uroš Đurđević u poodmaklim pregovorima sa Rajo Valjekanom

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.08.21. | 12:41

Nije još gotovo, ali...

Almerija je poremetila tržište kada je zacepila cenu od minimum 20.000.000 evra za Umara Sadika. Onda je i Sporting iz Hihona morao da podigne ulog kad se priča o ugovoru za Uroša Đurđevića. Sportski direktor Havi Riko uporno je ponavljao da traži 6.000.000 evra, ali od klubova koji to ne mogu da plate. Majorka se interesovala, Betis samo pitao za zdravlje, Udineze je isto bio u priči, ali je prema saznanjima Mozzart Sporta najrealnija opcija – Rajo Valjekano.

Povratnik u prvoligaški karavan u uvodna dva kola Primere još nije postigao gol, mada je imao i težak kalendar i rivale kakvi su Sevilja (0:3) i Real Sosijedad (0:1). Ipak, tim iz Madrida traži špica i ozbiljno je zagrizao za bivšeg Partizanovog napadača.

Izabrane vesti

Problem je samo što ni Rajo nije bogat klub koji može da se razbacuje milionima. Ovog leta su do sada potrošili svega 4.300.000 evra od čega najviše za levog beka Frana Garsiju (2.000.000) iz Realovog mladog tima.

Za Đurđevića su spremni da razbiju kasu, još pre nekoliko dana su poslali prvu ponudu od 3.000.000 evra, ona je glatko odbijena, ali se Rajo opet vratio i postoji optimizam svih uključenih da bi dogovor mogao da se pronađe. Verovatno u formi veće ponude i određenih bonusa.

A da taj optimizam zaista provejava svedoči i to što Đurđevićevi zastupnici istovremeno pregovaraju sa Rajom oko ličnih uslova.

Dogovora još nema, ali ima dima... Videćemo da li će da bude i vatre.



tagovi

Uroš Đurđevićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara