Andreas Pereira (Foto: Reuters)
Andreas Pereira (Foto: Reuters)

Kraj posle devet godina: Andreas Pereira ide iz Junajteda

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.08.21. | 21:00

Flamengo ga uzima na zajam, pa otkupljuje idućeg leta...

Vezista Mančester Junajteda Andreas Pereira (25), momak kog pamtimo po golu u finalu U20 Svetskog šampionata u kom je Brazil poražen od reprezentacije Srbije, završio je svoju devetogodišnju avanturu u Mančester Junajtedu.

Kako javlja brazilski Globoesporte Pereira će narednih godinu dana provesti u Flamengu kao pozajmljeni igrač. Isti izvor navodi da su dva kluba postigla dogovor i da je preostalo samo još da se utanači ko će koliki deo njegovih primanja da isplaćuje u datom periodu, odnosno koliko će najpopularniji brazilski klub morati da izdvoji za otkup ugovora narednog leta.

Izabrane vesti

Andreas Pereira biće treće zvučno pojačanje Flamenga u poslednjih godinu dana. Prethodno su stigli Pedro iz Fjorentine (za 14.000.000 evra) i Maurisio Isla (slobodan igrač).

Poslednjih 12 meseci Pereira je proveo na pozajmici u Laciju gde je odigrao 33 utakmice, postigao jedan i namestio četri gola. Na kaljenje je išao i u Granadu, te Valensiju, međutim za za nivo Mančester Junajteda nije "narastao", tako je da vreme za rastanak.

U dresu Crvenih đavola odigrao je 75 utakmica, postigao četiri i namestio pet golova.


tagovi

Andreas Pereiraletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara