Mladen Krstajić (©Starsport)
Mladen Krstajić (©Starsport)

Krstajić stigao u Izrael, ali ništa od debija: Zbog izolacije iz fotelje prati meč sa Hapoel Haderom

Vreme čitanja: 3min | pon. 13.12.21. | 11:52

Bivši selektor Srbije će tek u sredu ili četvrtak moći da stane pred igrače Makabija

Mladen Krstajić je novi trener Makabija iz Tel Aviva. On je na mestu šefa struke nasledio Patrika van Levena, a prema informacijama izraelskih medija parafirao je saradnju do kraja sezone, sa opcijom produžetka na još dve godine. Danas je stigao u Izrael, ali nije još u poziciji da se lati posla. Naime, kako prenosi Vala Sport, srpski trener će morati da presedi tri dana u obaveznoj izolaciji, te neće biti uz tim tokom današnjeg susreta sa Hapoel Haderom (19.15).

19.15: (1,43) Makabi Tel Aviv (4,00) Hapoel Hadera (7,50)

Izabrane vesti

Iako je u Beogradu dobio negativan test na virus korona, pravila su pravila. Kao i svi ostali, Krstajić će sa svojim stručnim štabom morati da provede tri dana u izolaciji. Klub je pokušao da mu obezbedi mogućnost da makar sa tribina isprati svoj novi tim, ali nije ipak uspeo to da izdejstvuje. Tako će iz hotela putem TV ekrana pratiti fudbalere Makabija u akciji.

Iako je uprava odlučila da promeni trenera, ekipa iz Tel Aviva je trenutno u seriji od četiri meča bez poraza. Minule sedmice je u okviru Lige konferencije remizirala sa Alaškertom u Jerevanu (1:1). Iz tima su istakli da nisu zadovoljni izdanjem u Jermeniji, posebno jer su znali da ih novi trener pomno prati.

"U četvrtak nismo izgledali dobro, iako smo tog jutra saznali da nas novi trener gleda od kuće u Srbiji. Možda ćemo sada kada je stigao u Izrael uspeti da odigramo bolje".

Predstojeći protivnik Makabija je takođe u seriji od četiri meča bez poraza. Posle tri vezana remija Hapoel je u minulom kolu savladao jedno od najprijatnijih iznenađenja izraelske lige ekipu Sahnina (2:1). Makabi i Hapoel su susedi na tabeli sa po 18 bodova. Ekipa koju će do kraja sedmice i zvanično preuzeti Krstajić je trenutno ispred i zbog većeg broja postignutih golova sedi na petom mestu na tabeli (17:18, Hapoel Hadera 10:11).

Što se tiče međusobnih okršaja, Makabi je dobio poslednja tri. Osam puta se dosad sastajao sa Hapoel Haderom i još nije izgubio. Videćemo da li će fudbaleri ekipe iz Tel Aviva biti posebno motivisani da se u što boljem svetlu predstave novom treneru, iako Krstajić neće biti na klupi, ali ni na tribinama. Ipak, nema sumnje da će u saradnji sa ljudima iz kluba pomno pratiti svaki detalj.

IZRAEL - 13. KOLO

Ponedeljak

19.15: (1,43) Makabi Tel Aviv (4,00) Hapoel Hadera (7,50)

19.45: (1,25) Makabi Haifa (5,50) Bejtar Jerusalim (10,0)

*** Kvote su podložne promenama

--------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

-----------------------------------------------



tagovi

Mladen KrstajićMakabi Tel AvivIzrael 1Hapoel Hadera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara