Adrijen Rabio (©Reuters)
Adrijen Rabio (©Reuters)

Lančana reakcija: Rabio se koleba oko prelaska na Old Traford i koči dolazak Paredesa u Juventus

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.08.22. | 02:00

Junajted polako gubi strpljenje i sve više gleda ka drugim opcijama

Dobro su znali u Mančester junajtedu šta nosi i koje posledice vuče neigranje Lige šampiona, ali nisu ni slutili da će im zadati probleme od kojih puca glava. Skupo će ih koštati u svakom pogledu, ponajviše živaca. 

Gde god pođe - udari u zid. Kao da je svaka ulica slepa. I stalno jedno te isto, Liga šampiona je ograničavajuć faktor. Kristijano Ronaldo hoće da ode jer se mušema neće zatresti, ni himna intonirati na Old Trafordu. Oni koje Crveni đavoli žele pokušavaju da izvuku korist i u pregovorima potenciraju da je elita rezervisana za druge klubove. Na tu kartu počinje da igra i Adrijen Rabio

Izabrane vesti

Sporazumeli su se Mančester junajted i Juventus, ne i ostrvski gigant i igrač. Isprva je Veronika, majka francuskog vezista, koja je poznata kao tvrd orah i nezgodan pregovarač, postavljala nerealne finansijske uslove. Englezi nisu bili spremni da Rabiou daju platu od 7.000.000 evra kolika mu je u Torinu, a kada su se primakli toj cifri promenjena je ploča. 

Adrijen Rabio počeo je da se koleba oko prelaska na Old Traford. Nisu samo finansijski zahtevi problem, već i činjenica da Junajted ne igra Ligu šampiona. Pukao je film sportskom sektoru na Teatru snova, krenuo je da traži alternative. Svesni su da ih Francuz, kao i mnogi drugi, vuče za nos. 

Pokrenuo je vezista kome idućeg leta ističe ugovor sa Starom damom lančanu rekaciju. Ako Rabio ne ode u Mančester junajted, vrata Juventusovog stadiona se ne otvaraju Leandru Paredesu. Pozlilo je Englezima, pozlilo je Italijanima, pozlilo je Paredesu. Sve je stopirano. 

Crveni đavoli su izgubili vreme, sužen im je prostor za manaevar, a tim - nemaju. Samo pojedince sumnjivog kvaliteta i uništenog samopouzdanja. Šampionskog gena ni u naznakama, pa je Junajtedu sinula ideja da angažuje čoveka koji ima pet pehara Lige šampiona. Izbor je pao na Kazemira, defanzivnog vezistu Real Madrida. No, čini se da će to biti još jedan igrač oko kog će isključivo gubiti vreme. Jer, ko bi napustio Santijago Bernabeu i odrekao se borbe za “ušatog” i došao u klub u kome se sve ruši? 

Kazemiro je više pusta želja, nego realnost.  

Bolje da posrnuli velikan odmah napadne Mojzesa Kaiseda iz Brajtona - ostrvski mediji ga povezuju sa Junajtedom - njegova tržišna vrednost je daleko manja, klub mu ne igra Ligu šampiona i prelazak na Old Traford bi, čak i u stanju sveopšteg haosa koji tamo vlada, bio iskorak za Ekvadorca.




tagovi

Mančester JunajtedReal MadridJuventusAdrijen RabioKazemiroMojzes KaisedoBrajtonLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Real Madrid
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara