Filipe Kutinjo (@Reuters)
Filipe Kutinjo (@Reuters)

Laporta se nada pozivu iz Njukasla

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.10.21. | 13:56

Tema je ponovo Filipe Kutinjo...

Stara ideja, novi momenti. Filipe Kutinjo posle promene vlasništva u Njukaslu ponovo je postao meta Svraka. U narednim danima novo rukovodstvo planira da pronađe adekvatnu zamenu za Stiva Brusa (pominju se kao najistaknutije opcije Stiven Džerard, Antonio Konte, Brendan Rodžers...), a nakon toga ozbiljno će morati da se aktivira na tržištu.

Podsetimo, Kutinjo već nekoliko meseci u fokusu crno-belih. Tokom leta čak je imao preliminarne razgovore sa ljudima iz konzorcijuma što je preuzeo klub, međutim sve je stavljeno na stendbaj pošto je prvi pokušaj kupovine nije uspeo.

Izabrane vesti

Sada, pošto je sve uspešno okončano, Njukasl će pokušati da u januaru dođe do Brazilca i učini ga prvom zvučnom kupovinom u nastupajućoj, navijači se nadaju najuspešnijoj eri u istoriji kluba.

Nema sumnje da ovakve vesti sa Ostrva silno raduju novog predsednika Barselone Đoana Laportu koji se nada da će konačno uspeti da se reši Kutinja i tako koliko-toliko popravi finanaijsku situaciju na Nou Kampu. I što je još važnije, da napravi prostor u budžetu za plate.

Prognozziraj rezultate na utakmice Srbije i osvoji iPhone 13 PRO 128 GB

Barsi je u interesu da što pre proda Brazilca i zbog klauzule iz ugovora sa Liverpulom po kojoj Katalonci treba da isplate Redsima još 20.000.000 evra kada ovaj odigra 100 utakmica za španski klub.

Kutinjo je do sada 96 puta oblačio dres Blaugrane.


tagovi

Filipe Kutinjo

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara